Mesajul emoţionant al fostei soţii a lui Andrei Gheorghe: “Iubitul meu...”

  • 2486 afişări
20 martie 2018

Mesajul emoţionant al fostei soţii a lui Andrei Gheorghe: “Iubitul meu...”

Galerie foto

A murit Andrei Gheorghe. Realizatorul de emisiuni radio avea 56 de aniA murit Andrei Gheorghe. Realizatorul de emisiuni radio avea 56 de aniA murit Andrei Gheorghe. Realizatorul de emisiuni radio avea 56 de aniA murit Andrei Gheorghe. Realizatorul de emisiuni radio avea 56 de ani

 

Deşi în 204 au divorţat, Petruţa Gheorghe şi Andrei Gheorghe au rămas însă apropiaţi sufleteşte, iar mesajul pe care aceasta l-a postat pe Facebook, în urmă cu puţin timp, dovedeşte relaţia specială pe care au avut-o.

“Iubitul  meu care nu mai eşti aici... Rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că eşti extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit şi greşit şi făcut lucruri extraordinare. Aşa erai tu, extraordinar... aşa o să rămâi în memoria şi inimile noastre”, a scris Petruţa Gheorghe pe pagina de Facebook a fostului ei soţ, unde mesajele celor care l-au iubit şi cunoscut curg fără încetare.
Petruţa Gheorghe are trei copii, dintr-o relaţie anterioară, pe Maria (19 ani), Katarina (17 ani) şi Maximilian (16 ani), pe care Andrei i-a iubit ca pe copiii lui de sânge. Nu a făcut nici o diferenţă între aceştia şi fiica lui, Anastasia (24 de ani), pe care i-a dăruit-o Maria, iubita sa din studenţie, de care s-a separat în 2007.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: fosta sotie , andrei gheorghe