Mirela Vaida se mută la ţară: "Nu vreau să-i dau pe cei mici la şcoli private, de prestigiu"

  • 4040 afişări
17 octombrie 2018
Mirela Vaida se mută la ţară: "Nu vreau să-i dau pe cei mici la şcoli private, de prestigiu"

Galerie foto

Mirela VaidaMirela VaidaMirela VaidaMirela Vaida

Mirela Vaida se mută din Bucureşti. Prezentatoarea de la Antena 1 este aproape gata să se retragă împreună cu soţul şi cei mici, la o casă de lângă Bucureşti, şi mărturiseşte că tot acolo îşi va duce şi copiii la şcoală.

Mirela Vaida are doi copii, Carla ( 3 ani şi jumătate) şi Vladimir (2 ani). 

„Am de gând să mă retrag la o casă, lângă Bucureşti. Sunt aproape gata cu casa. Avem o curte mare. Şi chiar mă gândeam să mut copiii cu totul, să ne retragem într-o comunitate mai restrânsă, mai liniştită. Să vedem cum e lumea în simplitatea ei. Un copil poate fi foarte bun dacă vrea să înveţe, poate să înveţe oriunde. Nu vreau să-i dau la cele mai mari şcoli private, de prestigiu. Eu am făcut grădiniţa la ţară şi m-am mutat în şcoala primară. Eu cred foarte mult în dascălii noştri şi în şcoala noastră. Nu contează unde faci şcoala sau grădiniţa”, a spus Mirela Vaida la Antena Stars.

Mirela şi Alexandru sunt căsătoriţi de ani buni şi au împreună doi copii, pe Carla şi Vladimir. Alexandru nu prea apare în lumina reflectoarelor, iar modul în care a cerut-o de soţie pe Mirela este chiar mai puţin ştiut.

Foto Facebook

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: gradinita