Miss Universe Canada, acuzată că e prea grasă: "Cum este să fii mult mai plinuţă decât celelalte reprezentante?"

  • 4607 afişări
15 octombrie 2018


Miss Universe Canada, acuzată că e prea grasă: "Cum este să fii mult mai plinuţă decât celelalte reprezentante?"

Galerie foto

Miss Universe Canada, acuzată că e prea grasă: "Cum este să fii mult mai plinuţă decât celelalte reprezentante?"Miss Universe Canada, acuzată că e prea grasă: "Cum este să fii mult mai plinuţă decât celelalte reprezentante?"Miss Universe Canada, acuzată că e prea grasă: "Cum este să fii mult mai plinuţă decât celelalte reprezentante?"Miss Universe Canada, acuzată că e prea grasă: "Cum este să fii mult mai plinuţă decât celelalte reprezentante?"

 

Comentariile despre silueta şi greutatea sa nu sunt noi pentru Siera Bearchell, reprezentanta Canadei pentru concursul Miss Universe 2016.

Siera mărturiseşte că le-a auzit pe toate: "Ce s-a întâmplat cu tine, de ce te-ai îngrăşat aşa?". Însă recent, în cadrul unui eveniment, un reporter a întrebat-o: "Cum este să fii mult mai plinuţă decât celelalte reprezentante?".

Bearchell este studentă la Drept şi coproprietara unei companii de obiecte vestimentare. Răspunsul ei pe social media a câştigat admiraţia şi like-urile unei mulţimi impresionante de fani.

"Visez să redefinesc frumuseţea. Visez la vremea când fiecare femeie din lumea asta să recunoască faptul că adevărata frumuseţe, validarea şi încrederea în sine pornesc din interior. Cum este să fiu eu? Cum este să am încredere în cine sunt? Cum este să fiu un model pentru o mulţime de tinere care încearcă să găsească pe cineva în care să se regăsească? Cum este să redefineşti frumuseţea?"

Răspunsul ei către reporter:

"Este grozav".
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: canada , miss