Monica Davidescu şi dieta ei vegetariană: "Mi se pare mai sănătoasă"

  • 425 afişări
11 octombrie 2018
Monica Davidescu şi dieta ei vegetariană: "Mi se pare mai sănătoasă"

Galerie foto

Monica DavidescuMonica DavidescuMonica DavidescuMonica Davidescu

Monica Davidescu este una dintre cele mai apreciate artiste ale generaţiei sale şi reprezintă un model demn de urmat.

Monica Davidescu este de ani buni ovo-lacto-vegetariană. După ce multă vreme a consumat carne, Monica Dvidescu, soţia lui Aurelian Temişan, s-a hotărât să devină vegetariană.

"Sunt lacto-vegetariană, şi asta ajută la menţinerea unui echilibru în alimentaţie, putând evita excesele. Nu beau alcool decât la ocazii aniversare, pentru un toast. Nu am un truc anume care să mă facă să fiu aşa cum sunt. Ba, pot spune că vârsta mea apare aşa cum trebuie pe chipul meu, şi în ridurile care au început să se instaleze odată cu trecerea timpului", spunea Monica Davidescu într-un interviu pentru revista Marea Dragoste.

Actriţa nu a mai consumat carne şi mărturiseşte că are o sănătate de fier. Trecerea la acest stil de viaţa s-a făcut treptat, iar momentul declanşator l-a reprezentat un ulcer perforat.

Sunt lacto-fish, lactovegetarianăAm renunţat la carne în urma unui ulcer perforat pe care l-am făcut pe bază de stres, mi-a zis atunci doctorul. Dar atunci, evident mi-a recomandat să mănânc numai carne fiartă de viţel. Am renunţat uşor, uşor, în decursul a vreo patru ani. Nu dintr-o dată şi n-am simţit nevoia. Acum, de când am copilul şi de când îi gătesc cu carne, îi gust mâncărurile pe care le fac. Nu sunt total împotrivă, dar eu nu mănânc”, a povestit Monica Davidescu.

A eliminat mai întâi carnea de porc, apoi mezelurile şi carnea de vită, pentru ca în final să renunţe şi la carnea de pui sau curcan. În prezent actriţa consumă doar fructe, legume, lactacte şi rareori peşte: „Mi se pare mai sănătos pentru corp acest stil de viaţă. Supa cremă de legume e nelipsită din alimentaţia mea”.

Foto Facebook

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: monica davidescu