Motivul pentru care se cere anularea nunţii dintre Meghan Markle şi Prinţul Harry: "Este cea mai mare greşeală din istorie"

  • 13864 afişări
18 mai 2018


Motivul pentru care se cere anularea nunţii dintre Meghan Markle şi Prinţul Harry: "Este cea mai mare greşeală din istorie"

Galerie foto

Cum arăta Meghan Markle în urmă cu 12 ani. Apariţiile sale nu erau tocmai reuşite (galerie foto)Cum arăta Meghan Markle în urmă cu 12 ani. Apariţiile sale nu erau tocmai reuşite (galerie foto)Cum arăta Meghan Markle în urmă cu 12 ani. Apariţiile sale nu erau tocmai reuşite (galerie foto)Cum arăta Meghan Markle în urmă cu 12 ani. Apariţiile sale nu erau tocmai reuşite (galerie foto)

 

Thomas Markle Jr, fratele viitoarei membre a casei regale, tocmai a trimis o scrisoare deschisă Prinţului Harry prin care îl atenţionează pe acesta să anuleze evenimentul.
 


“Nu este prea târziu, aceasta este cea mai mare greşeală din istoria nunţilor regale. O să transforme totul într-o glumă şi îşi va bate joc de familia regală” sunt cuvintele fratelui biologic al actriţei.

"Meghan Markle nu este femeia potrivită pentru tine. Pe măsură ce timpul trece vă veţi da seama singur de ce trebuie anulată ceremonia. Sunt confuz şi nu înţeleg de ce tu nu vezi adevărata Meghan pe care o vede toată lumea care o cunoaşte. Încercarea ei disperată de a juca rolul de prinţesa este doar o tentativă de a-şi pune la adăpost viitorul ei de actriţă de categoria C de la Hollywood”, i-a mai scris fratele lui Meghan, prinţului Harry în scrisoare.

“Ce fel de femeie porneşte în cariera aducându-l pe tatăl ei în pragul falimentului iar apoi îl abandonează sărac lipit în Mexic? Atunci când a putut să-l ajute pe tatăl nostru s-a făcut ca el nici nu a existat vreodată. Este evident că i s-a urcat faima la cap”, a mai adăugat el în scrisoarea făcută publică de o revistă britanică.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nunta , meghan markle