Noul prezentator „Visuri la cheie”. Cine l-a înlocuit pe Dragoş Bucur

  • 480 afişări
18 aprilie 2018
Noul prezentator „Visuri la cheie”. Cine l-a înlocuit pe Dragoş Bucur

Galerie foto

Noul prezentator „Visuri la cheie”. Cine l-a înlocuit pe Dragoş BucurNoul prezentator „Visuri la cheie”. Cine l-a înlocuit pe Dragoş BucurNoul prezentator „Visuri la cheie”. Cine l-a înlocuit pe Dragoş BucurNoul prezentator „Visuri la cheie”. Cine l-a înlocuit pe Dragoş Bucur

 

Prezentatorul Visuri la cheie spune că îi place să meşterească orice, de la obiecte şi mobilier din lemn până la structuri complexe, şi iubeşte să-şi petreacă timpul la ţară, alături de părinţii săi.

Actorul Corneliu Ulici este prezentatorul Visuri la cheie. În urmă cu mai bine de 15 ani, Corneliu se înscria în concursul Popstars la PRO TV, a ajuns în finală şi a făcut parte din trupa Bliss, formată în urma competiţiei. După ce a renunţat la muzică, s-a dedicat actoriei, fiind absolvent al Universităţii Naţionale de teatru şi Film I.L. Caragiale din Bucureşti. De-a lungul timpului, a jucat în mai multe filme, printre care  Comrade Detective, The crucifixion şi Ceva bun de la viaţă, scurt-metraje şi spectacole de teatru. Începând din acest sezon, Corneliu va prezenta emisiunea Visuri la cheie şi, împreună cu echipa de arhitecţi, designeri şi constructori, va schimba destinele unor familii cu care viaţa a fost dură.

 

„Sunt onorat să fac parte din echipa Visuri la cheie. Acest proiect este o mare provocare pentru mine. Am urmărit cu emoţie emisiunea în fiecare sezon şi am apreciat întotdeauna ce au făcut Dragoş Bucur şi întreaga echipă, aşa că bucuria că voi duce mai departe această poveste frumoasă este de nedescris. Sunt fericit că voi avea ocazia să cunosc oameni noi, familii pentru care vom face totul ca vieţile lor să fie mai bune. Îmi doresc ca la finalul acestui sezon, împreună cu echipa Visuri la cheie, să trag linie şi să adun cât mai multe zâmbete din partea familiilor care au nevoie de ajutorul nostru.”, a declarat Corneliu Ulici.

 

Corneliu este un actor îndrăgit, pasionat şi de tot ce înseamnă construcţii şi grădinărit şi se implică frecvent în activităţi caritabile. Prezentatorul Visuri la cheie spune că îi place să meşterească orice, de la obiecte şi mobilier din lemn până la structuri complexe, şi iubeşte să-şi petreacă timpul la ţară, alături de părinţii săi.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: corneliu ulici , visuri la cheie