NUNTA REGALĂ 2018: Prinţesa Eugenie se căsătoreşte cu omul de afaceri Jack Brooksbank

  • 205 afişări
12 octombrie 2018
NUNTA REGALĂ 2018: Prinţesa Eugenie se căsătoreşte cu omul de afaceri Jack Brooksbank

Galerie foto

Nunta regală 2018 - Prinţesa Eugenie Nunta regală 2018 - Prinţesa Eugenie Nunta regală 2018 - Prinţesa Eugenie Nunta regală 2018 - Prinţesa Eugenie

Nuntă în familia regală a Marii Britanii. 

NUNTA REGALĂ 2018 - Prinţesa Eugenie, nepoata reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, se căsătoreşte cu logodnicul său Jack Brooksbank, vineri, la aceeaşi capelă St. George de la Castelul Windsor unde, pe 19 mai, şi-au unit destinele prinţul Harry, vărul viitoarei mirese, şi actriţa americană Meghan Markle.

Aproximativ 1.200 de persoane vor participa la nuntă, iar printre acestea se numără ducesa Kate de Cambridge şi soţul acesteia, prinţul William, ducii Meghan şi Harry de Sussex, top-modelul Cara Delevingne, cântăreţii Ellie Goulding şi Robbie Williams, scrie mediafax.ro.

NUNTA REGALĂ 2018 - Ca şi la nunta prinţului Harry, unchiul lor, prinţul George, în vârstă de cinci ani, şi prinţesa Charlotte, în vârstă de trei ani, vor face parte din alaiul de domnişoare şi domni de onoare. Li se vor alătura, printre alţii, Theodora "Teddy" Rose, fiica în vârstă de cinci ani a muzicianului Robbie Williams şi a actriţei Ayda Field, Maud Windsor, în vârstă de patru ani, fiica lordului Freddie Windsor şi a actriţei Sophie Winkleman, dar şi Louis de Givenchy, în vârstă de 6 ani, fiul bancherului francez Olivier de Givenchy.

Recepţia de după ceremonia de căsătorie va avea loc la castelul Windsor, fiind oferită de regina Elizabeth a II-a.

NUNTA REGALĂ 2018 - O altă petrecere va fi organizată vineri seară, de această dată fiind oferită de tatăl miresei, prinţul Andrew, la Royal Lodge, proprietatea acestuia de pe domeniul Windsor.Nu se cunoaşte numele creatorului de modă care a conceput rochia de mireasă, însă acesta ar putea fi britanic.

Iar tortul de nuntă, cu cinci etaje, ciocolată şi "red velvet" (catifea roşie), descris drept "tradiţional cu o tuşă modernă", este o creaţie a britanicei Sophie Cabot. Costurile evenimentului sunt aproximate la 3 milioane de euro.

Prinţesa Eugenie - fiica prinţului Andrew şi a lui Sarah, ducesă de York - şi Jack Brooksbank, un comerciant de vinuri care nu deţine un titlu nobiliar, au o relaţie de şapte ani şi s-au logodit într-o vacanţă în Nicaragua, la începutul lunii ianuarie.

Informaţia despre logodnă a fost confirmată de casa regală pe 22 ianuarie.

NUNTA REGALĂ 2018 - Cum s-au cunoscut mirii

Prinţesa Eugenie l-a cunoscut pe logodnicul ei într-o vacanţă petrecută la schi în Verbier, Elveţia. Relaţia a rezistat şi la distanţă, atunci când prinţesa Eugenie, în vârstă de 28 de ani, s-a mutat la New York pentru a lucra ca director asociat la casa de licitaţii online Hauser & Wirth.

În urmă cu câteva luni, Eugenie s-a mutat într-un apartament de trei camere de lângă palatul Kensington, unde este vecină cu verii ei prinţii Harry şi William.

Jack Brooksbank, în vârstă de 32 de ani, fost manager al clubului exclusivist Mahiki din Mayfair, Londra, este foarte apropiat de părinţii prinţesei Eugenie - care au divorţat în 1996 -, aceştia declarându-se încântaţi de logodnă, şi a fost deja prezentat reginei Elizabeth.

Prinţesa Eugenie Victoria Helena de York, născută pe 23 martie 1990, este mezina prinţului Andrew, al treilea copil al reginei Elizabeth şi al prinţului Philip şi al şaptelea în ordinea succesiunii la tron. Eugenie este a noua în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii. Deşi nu trebuie să ceară consimţământul reginei pentru a se căsători - doar primii şase succesori la tronul Marii Britanii trebuie să respecte regula, altfel pierd acest drept -, apropiaţi ai familiei regale spun că prinţesa Eugenie a făcut acest lucru, în semn de respect şi pentru că este foarte apropiată de bunica sa.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: casatorie , nunta regala