Nunta regală a fostului principe Nicolae cu Alina Binder. Scena sărutului din balcon - GALERIE FOTO

  • 817 afişări
01 octombrie 2018
Nunta regală a fostului principe Nicolae cu Alina Binder. Scena sărutului din balcon - GALERIE FOTO

Galerie foto

Prinţul Nicolae şi Alina BinderPrinţul Nicolae şi Alina BinderPrinţul Nicolae şi Alina BinderPrinţul Nicolae şi Alina Binder

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, s-a căsătorit, duminică, cu Alina Binder, la Biserica Sf. Ilie din Sinaia. Petrecerea a avut loc la Cazinoul din Sinaia.

Familia Regală a României nu a participat la acest eveniment. Cununia a fost oficiată de Înaltpreasfinţitul Calinic, Arhiepiscop al Argeşului şi Muscelului şi un sobor de preoţi.

Organizatorii au umplut lăcaşul de cult cu buchete de hortensii şi trandafiri albi, aceleaşi flori fiind aşezate şi pe treptele bisericii. În faţa bisericii a fost amplasat un ecran mare pe care poate fi vizionată ceremonia. Muzica a fost asigurată de Corul Operei române, care la intrarea miresei cântă imnul mirilor ”Vino din Liban, mireasă”.

După ceremonia religioasă care a avut loc la Biserica ”Sfântul Ilie” din Sinaia, fostul principe Nicolae şi soţia lui au plecat către locul unde avea loc recepţia de nuntă, într-o trăsură de epocă. Odată ajunşi la Cazinoul din Sinaia, unde urma să aibă loc balul ţinut în cinstea lor, cei doi miri s-au afişat la balcon pentru a oferi mulţimii primul moment intim ca soţi, sărutul, dar şi să salute oamenii prezenţi la cel mai important eveniment al vieţii lor. Nepotul Regelui Mihai şi soţia sa au fost aplaudaţi în faţa Cazinoului, iar oamenii au strigat Nicolae şi au cântat ”La mulţi ani”.

Recepţia a avut loc la Cazinoul din Sinaia, clădire simbol a acestui oraş. Cazinoul a fost construit între anii 1911 – 1912 după planurile celebrului arhitect Petre Antonescu. Este construit în stil neoclasic. Cazinoul a fost închis în perioada celor două războaie şi interzis în 1947 pentru că în ţară au fost interzise jocurile de noroc, declara recent, pentru MEDIAFAX, Rozalia Bremm, ghidul Cazinoului. Nunta nepotului Regelui Mihai a avut loc în cea mai mare sală a Cazinoului, Sala Oglinzilor. Pe vremuri, aici era sala ruletelor.

Au fost alese 6 domnişoare de onoare, una dintre ele fiind sora fostului principe Nicolae. Potrivit biroului de presă al nepotului regelui Mihai, naşi sunt Liviu şi Simona Popescu, Constantin Filitti şi Alexandra Butculescu-Filitti. Printre invitaţi s-a numărăt şi generalul Gelaledin Nezir, omul care a stat în spatele funeraliilor Regelui Mihai.

Designerul Alin Gălăteşcu a comentat, pe reţelele de socializare, ţinuta mirilor: "Evenimentul momentului: Nunta Principelui Nicolae de Romania cu Alina Maria Binder - ce devine, de azi, Alina de Romania. Mirii arata superb, soft, smart, cu un smoking gri impecabil - el - si cu o rochie simpla, minimala, ultra-moderna, Megan-style, de o eleganta amintind de Regina Maria, mai ales voalul divin si coronita rafinata - pt Alina. Incantator cuplu. Arata asa de credibil cu coroanele ceremoniei de nunta incat sper sa-i vedem asa, in viitor, si cu coroana Romaniei pe cap. Oricum ei sunt singurul viitor credibil al Regalitatii in Romania. Petrecerea o sa fie in superbul si istoricul Casinoul din Sinaia. Sa fie Fericiti ! Am avut bucuria de ai ii cunoste personal, intr-un shooting pt Vanity Fair, cand am adus pt Alina mai multe tinute semnate Simona Semen. Sunt niste oameni minunati, simpli, directi, muncitori si deschisi, spirituali si culti. Respect!"

Foto mediafax.ro, captura youtube

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!