Oprah Winfrey, discurs impresionant la Globurile de Aur 2018

  • 152 afişări
08 ianuarie 2018

Oprah Winfrey, discurs impresionant la Globurile de Aur 2018

Galerie foto

Oprah Winfrey, discurs impresionant la Globurile de Aur 2018Oprah Winfrey, discurs impresionant la Globurile de Aur 2018Oprah Winfrey, discurs impresionant la Globurile de Aur 2018Oprah Winfrey, discurs impresionant la Globurile de Aur 2018


Oprah Winfrey a devenit duminică seară prima femeie de culoare care a primit un Glob de Aur pentru întreaga activitate.
 

Foto: Hepta
Cu acest prilej a rostit un discurs de susţinere a celor care au denunţat comportamentul sexual inadecvat de la Hollywood şi nu numai, relatează Reuters. ”Timpul lor a trecut”, a spus Oprah Winfrey.

”Aş vrea ca în această seară să-mi exprim recunoştinţa faţă de toate femeile care au suferit ani de abuz şi agresiune, deoarece, ca şi mama mea, aveau copii de hrănit, facturi de plătit şi vise de îndeplinit. Sunt femeile ale căror nume nu le vom şti niciodată. Sunt casnice şi lucrătoare la fermă. Lucrează în fabrici, lucrează în restaurante sau în mediul academic, inginerie, medicină şi ştiinţă. Ele fac parte din lumea tehnologiei, a politicii şi a afacerilor. Sunt sportivele noastre la Jocurile Olimpice şi sunt soldaţii noştri din armată”, a mai spus Oprah.

Actriţă, producătoare de filme şi de televiziune şi managerul propriului post de televiziune (OWN), Winfrey, 63 de ani, a fost răsplătită pentru faptul că este un model pentru femei şi o persoană care a promovat personaje feminine puternice.

Oprah Winfrey, care la fel ca cele mai multe dintre participantele la gală a purtat o rochie neagră în semn de solidaritate cu victimele comportamentului sexual neadecvat, a fost prima femeie de culoare care a primit premiul Cecil B. De Mille, alăturându-se unor personalităţi precum Meryl Streep, Steven Spielberg, Barbra Streisand şi Sophia Loren.

Winfrey s-a folosit de discursul său de mulţumire pentru a elogia femeile care şi-au împărtăşit poveştile lor privind hărţuirea sexuală şi abuzurile suferite, afirmând că “o nouă zi este la orizont” pentru fete şi femei.

“Iar când noua zi va începe va fi datorită multor femei magnifice, dintre care multe sunt în sală în această seară, şi a unor bărbaţi destul de fenomenali, care se luptă pentru a deveni liderii care ne duc în timpuri în care nimeni nu mai trebuie să zică ‘me too’ din nou”, a spus Winfrey.

Fanii de pe social media s-au arătat impresionaţi de vorbele divei, pe care le-au catalogat drept "unul dintre cele mai bune discursuri americane", demn de un candidat la preşedinţia SUA.

De altfel, o mulţime de fani şi-au exprimat pe Twitter dorinţa ca aceasta să candideze împotriva lui Trump în 2020. Partenerul lui Oprah a răspuns: "Depinde doar de oameni,. Ea ar face-o".

Gayle King, cea mai bună prietenă a lui Oprah, a declarat pentru The Times: "Cred că discursul a fost incredibil. Mi s-a făcut pielea de găină".

Până şi pe contul oficial de Twitter al postului NBC a apărut declaraţia: "Oprah, viitorul nostru preşedinte".

"A lansat o rachetă în această seară. Nu cred că avea vreo intenţie. Dar acum nu are încotro", a declarat şi Meryl Steep.

"Tocmai am asistat la primul discurs din campania prezidenţială", au mai scris fanii pe Twitter.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: prah , discurs