Oscar 2018 De ce nu au participat Jennifer Aniston şi Angelina Jolie la Oscaruri

  • 1825 afişări
05 martie 2018

Oscar 2018 De ce nu au participat Jennifer Aniston şi Angelina Jolie la Oscaruri

Galerie foto

Oscar 2018 De ce nu au participat Jennifer Aniston şi Angelina Jolie la OscaruriOscar 2018 De ce nu au participat Jennifer Aniston şi Angelina Jolie la OscaruriOscar 2018 De ce nu au participat Jennifer Aniston şi Angelina Jolie la OscaruriOscar 2018 De ce nu au participat Jennifer Aniston şi Angelina Jolie la Oscaruri


Oscar 2018 Dacă ziarele mondene preziceau că Jennifer Aniston şi Brad Pitt îşi vor face apariţia, la premiile Oscar 2018, ca un cuplu, ei bine acest lucru nu s-a întâmplat.
 

Foto: Hepta


Din nefericire pentru fani, printre marii absenţi la premiile Oscar 2018 s-au numărat Jennifer Aniston, Angelina Jolie şi Brad Pitt. Ziarele speculeză că aceştia nu au dorit să se întâlnească unul cu celălalt pe covorul roşu în cea mai importantă noapte a cinematografie, astfel că au rămas, toţi, acasă.

Cel mai probabil însă, Aniston nu a apărut la Oscaruri pentru că nu a fost invitată să prezinte şi nici nu a avut vreo nominalizare. În plus, aceasta a evitat ceremonia ştiind că toţi ochii vor fi asupra ei în urma recentului ei anunţ cu divorţul de Justin Theroux.

Nu se ştie ce a făcut Jennifer în seara ceremoniei, dar postările ei pe social media s-au redus cu selfie-uri ale sale, alături de comentarii de genul: "Astăzi este ziua mea şi este superbă" sau "Trăieşte. Râzi. Iubeşte".

Pe de altă parte, filmul Angelinei Jolie, "First They Killed My Father" a fost propunere pentru categoria "cel mai bun film străin", însă nu a primit nicio nominalizare. Angelina Jolie a apărut pe genericul peliculei în calitate de regizor, producător şi co-scenarist.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!