(P) Autumn Trends by ANSWEAR.ro - cea mai recentă colecţie a sezonului toamnă-iarnă 2018

  • 6114 afişări
12 octombrie 2018
(P) Autumn Trends by ANSWEAR.ro - cea mai recentă colecţie a sezonului toamnă-iarnă 2018

Galerie foto

(P) Autumn Trends by ANSWEAR.ro (P) Autumn Trends by ANSWEAR.ro (P) Autumn Trends by ANSWEAR.ro (P) Autumn Trends by ANSWEAR.ro

Perioada de tranziţie dintre cele două anotimpuri, toamnă şi iarnă, poate fi o adevarata provocare pentru iubitorii modei insa cu siguranta un prilej pentru a deveni creativi.

Odata cu sezonul rece revin in garderoba si accesoriile ce pot scoate in evidenta orice tinuta: esarfe, fulare, curele, manusi. Totodata geaca, paltonul, ghetele si cizmele devin piesele de rezistenta ale sezonului.

ANSWEAR.ro reuneşte toate aceste produse într-un singur loc şi transformă ideea de shopping dintr-o necesitate copleşitoare într-o joacă distractivă.

Colecţia Autumn Trends de la ANSWEAR.ro surprinde plăcut prin paleta de culori contrastante, diversitatea materialelor, croieli şi modele dintre cele mai deosebite. Toamna aceasta se poartă TOT ce vrei : de la rochii cu paiete, inspirate din moda anilor `80, până la pantaloni de trening asortaţi cu o pereche de tocuri.

Da, ai citit bine, trening şi tocuri. Acest stil se numeşte sport-chic şi a luat amploare în ultima perioadă si este prezent pe mai toate podiumurile. Nu este minunat că atâtea combinaţii ce până nu demult păreau neobişnuite, acum sunt apreciate de către designerii din toată lumea? Prin lasarea acestei colecţii, ANSWEAR.ro ne încurajează să avem mai multă încredere în noi, poate chiar să depăşim bariera stilului conservator care ne acaparează ţinutele în fiecare zi.

Cum altfel putem aprecia frumuseţea unei colecţii dacă nu cu ajutorul unor fotografii emblematice şi a imaginilor video? Tocmai de aceea, campania Autumn Trends by ANSWEAR.ro este însoţită de o serie de fotografii cu cele mai populare stiluri din acest sezon, inspirate direct de pe catwalk şi adaptate modei urbane. Le poţi descoperi şi tu pe ANSWEAR.ro

Montajul futurist este o caracteristică a ultimelor tendinţe, iar designerii nu se feresc să îşi prezinte creaţiile într-un mod inedit.

Autumn Trends îţi aduce mai aproape moda internaţională, toate articolele prezentate fiind realizate după tendinţele oraşelor-simbol ale industriei fashion: Paris, New York şi Milano.

Înveseleşte-ţi zilele de toamnă cu AUTUMN TRENDS by ANSWEAR.RO!

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: toamna , autumn trends by answear