Paula Chirilă a divorţat. “Sunt o femeie liberă de vreo lună şi ceva”

  • 8693 afişări

Paula Chirilă a divorţat. “Sunt o femeie liberă de vreo lună şi ceva”

08 decembrie 2017

Galerie foto

Paula Chirilă a divorţat. “Sunt o femeie liberă de vreo lună şi ceva”Paula Chirilă a divorţat. “Sunt o femeie liberă de vreo lună şi ceva”Paula Chirilă a divorţat. “Sunt o femeie liberă de vreo lună şi ceva”Paula Chirilă a divorţat. “Sunt o femeie liberă de vreo lună şi ceva”

 

Paula Chirilă a anunţat că s-a despărţit de soţul ei.

Foto: Facebook


„E adevărat. Până la urmă tot trebuia să se afle. E adevărat. Drumurile noastre s-au despărţit. Am luat-o pe căi diferite, încercăm să ne găsim fiecare. Da, am divorţat. Ne pare rău. Am purtat o discuţie firească şi am ajuns la decizia asta comună. E o decizie bună pentru amândoi. Am ţinut cumva ascuns, nu ştiu cum s-a aflat, bănuiesc că au intuit. Da, sunt o femeie liberă de vreo lună şi ceva. Nu sunt genul care să sune oamenii. Mereu am fost destul de discretă. Până la urmă tot se afla. Mă simt foarte confuză, încerc să trec şi să mă afund în muncă în perioada asta şi încerc să nu mă gândesc la nimic.

Nu mai încerc sa îmi fac planuri de viitori, că nu sunt sigură nici de ziua de mâine. Cred că am învăţat nişte lecţii foarte importante de viaţă şi dacă va fi cazul, le voi aplica într-o altă relaţie. Marius e o persoană minunată, am avut o căsnicie frumoasă, de 12 ani, avem un copil frumos împreună pe care încercăm să-l creştem echilibrat. Şi încerc să trec cum pot peste perioada asta, mai ales că sunt şi sărbătorile. Crăciunul sper să-l petrecem împreună. Suntem împreună pentru Carla. Ne vedem aproape zilnic. Încercăm să o facem să nu simtă ce se petrece între noi, ne sfătuim în privinţa ei. Suntem prinşi, să zic aşa”, a declarat Paula Chirilă pentru Antena Stars.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: paula chirila , a divortat