Pentru prima oară, Regina Marii Britanii a dezvăluit numele succesorului ei la tron

  • 2351 afişări
21 aprilie 2018
Pentru prima oară, Regina Marii Britanii a dezvăluit numele succesorului ei la tron

Galerie foto

Pentru prima oară, Regina Marii Britanii a dezvăluit numele succesorului ei la tronPentru prima oară, Regina Marii Britanii a dezvăluit numele succesorului ei la tronPentru prima oară, Regina Marii Britanii a dezvăluit numele succesorului ei la tronPentru prima oară, Regina Marii Britanii a dezvăluit numele succesorului ei la tron
 
Majestatea Sa a făcut, vineri, anunţul şi a cerut Guvernului să-l numească oficial pe succesorul la torn.
 
Foto: Hepta
 
”Îmi doresc cu sinceritate ca Guvernul să continue să ofere stabilitate generaţiilor viitoare şi am decis ca cel care ar trebui să preia responsabilitatea muncii începute de mine în 1949 să fie Prinţul de Wales. Continuând să îmbogăţească şi să revigoreze societatea şi activităţile noastrem cred că vom fi mai în siguranţă, mai prosperi şi sustenabili pentru cei care ne urmăresc: o lume în care generozitatea Guvernului aduce speranţă şi vindecare tuturor. ”, a declarat Regina Elisabeta, potrivit wmagazine.com.
 
Regina Elisabeta l-a numit, vineri, pe fiul ei cel mare, Prinţul Charles succesorul ei la tron. Este prima dată când Majestatea Sa abordează acest subiect în cei aproape 92 de ani de viaţă.
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: regina , succesor