Premieră în familia regală bitanică. Vărul Reginei Elisabeta s-a căsătorit cu un bărbat şi a fost condus la altar de fosta soţie

  • 1426 afişări
24 septembrie 2018
Premieră în familia regală bitanică. Vărul Reginei Elisabeta s-a căsătorit cu un bărbat şi a fost condus la altar de fosta soţie

Galerie foto

Premieră în familia regală bitanică. Vărul Reginei Elisabeta s-a căsătorit cu un bărbat şi a fost condus la altar de fosta soţiePremieră în familia regală bitanică. Vărul Reginei Elisabeta s-a căsătorit cu un bărbat şi a fost condus la altar de fosta soţiePremieră în familia regală bitanică. Vărul Reginei Elisabeta s-a căsătorit cu un bărbat şi a fost condus la altar de fosta soţiePremieră în familia regală bitanică. Vărul Reginei Elisabeta s-a căsătorit cu un bărbat şi a fost condus la altar de fosta soţie
Lordul Ivar Mountbatten s-a însurat cy partenerul său de o viaţă, vărul Reginei Elisabeta a II-a marcând astfel o premieră în istoria familiei regale britance. La doi ani după ce a recunoscut public că este homosexual, Ivar Mountbatten, în vârstă de 55 de ani, s-a căsătorit cu James Coyle, fiind prima căsătorie a unui cuplu gay în familia regală britanică.
 
Lordul Ivar Mountbatten (55 de ani), unul dintre verii Reginei Elisabeta a II-a, s-a însurat cu partenerul său de viaţă, marcând o premieră în istoria familiei regale britanice – prima căsătorie a unui cuplu gay. Ceremonia a fost una restrânsă, la reşedinţa din Devon (sud-vestul Marii Britanii) a Lordului, în prezenţa a 60 de prieteni şi rude. Soţii îşi vor petrece luna de miere în Grecia sau Croaţia, potrivit Daily Mail citat de Adevărul.    
 
La eveniment au participat inclusiv cele trei fiice pe care Mountbatten le are din mariajul de 16 ani cu Penelope Anne Vere Thompson, cea care l-a şi condus la altar. Cei doi au divorţat în anul 2011, însă au rămas buni prieteni şi îşi cresc împreună copiii.
 
„Penny ştia dinainte să ne căsătorim că sunt atras şi de bărbaţi. A fost foarte înţelegătoare şi întotdeauna îi voi fi recunoscător“, spunea Lordul la vremea respectiv.  
 
„Ivar este mult mai relaxat în aceste zile. Probabil că nici măcar nu era conştient de faptul că păstrarea secretului privind orientarea sa sexuală chiar îl chinuia foarte mult. Acum este o persoană complet diferită. Toată lumea spune că nu l-a văzut niciodată mai fericit“, a declarat şi fosta sa soţie.   
 
De asemenea, James a considerat că mariajul celor doi este unul modern care a venit firesc.  
 
„Toţi prietenii mei l-au acceptat pe James. Le-am spus tuturor: «Am găsit pe cineva. E un bărbat» şi toţi au început să râdă. Apoi l-au întâlnit pe James şi unul dintre ei mi-a spus:«dacă aş fi fost gay, cu siguranţă m-aş fi îndrăgostit de el»“, a mai spus Ivar Mountbatten. 
Foto: Hepta
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!