Prinţesa Charlotte, în centrul atenţie la botezul fratelui său. Ce le-a spus micuţa jurnaliştilor

  • 1921 afişări
11 iulie 2018

Prinţesa Charlotte, în centrul atenţie la botezul fratelui său. Ce le-a spus micuţa jurnaliştilor

Galerie foto

Prinţesa Charlotte, în centrul atenţie la botezul fratelui său. Ce le-a spus micuţa jurnaliştilorPrinţesa Charlotte, în centrul atenţie la botezul fratelui său. Ce le-a spus micuţa jurnaliştilorPrinţesa Charlotte, în centrul atenţie la botezul fratelui său. Ce le-a spus micuţa jurnaliştilorPrinţesa Charlotte, în centrul atenţie la botezul fratelui său. Ce le-a spus micuţa jurnaliştilor
 
 
La doar trei ani, Charlotte s-a făcut din nou remarcată, la botezul fratelui său cel mic, prinţul Louis.
 
Foto: Hepta
 
Este deja renumită pentru faptul că atrage în orice împrejurare atenţia, cu atitudinea încrezătoare şi saluturile regale executate perfect, aşa că nici la botezul prinţului Louis aceasta nu a dezamăgit.
 
Micuţa de trei ani a respectat codul manierelor elegante şi a dat, politicoasă, mâna cu Arhiepiscopul de Canterbury, când a ajuns la eveniment.
 
Charlotte şi fratele ei mai mare, prinţul George, au fost duşi în biserică de mână de tatăl lor, prinţul William. 
 
În timp ce George a părut un pic mai ezitant, Charlotte a salutat, cu entuziasm camerele de luat vederi, ba chiar le-a adresat câteva cuvinte fotografilor. "Voi nu sunteţi invitaţi".
 
Adorabila prinţesă a apărut, cu acest prilej, cu o nouă coafură. Dacă până acum, avea breton prins în codiţă, de data aceasta debutat cu o coafură cu cărare pe mijloc, pusă în valoare de o bentiţă albastră, de la Pepa & Co, în ton cu restul vestimentaţiei.
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: charlotte , jurnalisti