Prinţul Harry şi Meghan Markle, lună de miere în Moldova?

  • 2022 afişări
13 decembrie 2017 Alexandra Necsoiu
Prinţul Harry şi Meghan Markle, lună de miere în Moldova?

Galerie foto

Prinţul Harry şi Meghan Markle, lună de miere în Moldova? (galerie foto)Prinţul Harry şi Meghan Markle, lună de miere în Moldova? (galerie foto)Prinţul Harry şi Meghan Markle, lună de miere în Moldova? (galerie foto)Prinţul Harry şi Meghan Markle, lună de miere în Moldova? (galerie foto)

De când şi-au anunţat logodna, Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle au fost în ochii presei, mai ales că nunta lor este deja numită “nunta anului 2018”.

Redacţia #ALTFEL a venit cu o propunere pentru tinerii îndrăgostiţi, aceea de a-şi petrece luna de miere în Moldova, cu un buget total de 6000 de euro, în perioada 1-11 iunie.

“Biletul din Buckingham Palace până la aeroportul din Chişinău va costa 1300 de euro pentru două persoane în ambele direcţii, business clas.

Prima destinaţie va fi la Cricova, desigur. Pentru 2 zile tinerii hulubaşi vor cheltui 500 de euro, vor începe să deguste vinul moldovenesc, plăcinte şi sarmale, excursie prin renumitul beci, şi la sigur nu vor putea ieşi în aceiaşi zi din vinărie.

Cu mahmureală, cu 2 sticle de apă carbogazoasă, călătoria va continua la Orheiul Vechi. Trei zile petrecute în centrul istoric al ţării noastre, într-o casă din secolul XIX. Pentru 400 de euro, ei vor încerca adrenalina moldovenească. Tânăra familie se va trezi dimineaţă, Meghan va mulge vaca, iar Harry va duce calul pe deal, încă când soarele abia răsare pe dealurile moldoveneşti. Vor curăţi grajdul, mâncare la pui şi la porci, lucru cu sapa, sarmale şi plăcinte, mai pe scurt: romantica moldovenească.

Citeşte continuarea aici.

Foto: hepta

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!