Raluca Moianu, primele declaraţii după moartea soţului: "Este clar că în România este bine să fii sănătos. Spitalele sunt îngrozitoare "

  • 10960 afişări
19 octombrie 2018
Raluca Moianu, primele declaraţii după moartea soţului: "Este clar că în România este bine să fii sănătos. Spitalele sunt îngrozitoare "

Galerie foto

Raluca MoianuRaluca MoianuRaluca MoianuRaluca Moianu

Raluca Moianu a vorbit deschis despre ce s-a întâmplat în cea mai neagră perioadă din viaţa ei.

Fostul soţ al Ralucăi Moianu, Marius Ancuţa, a murit în luna iunie 2018,  la vârsta de 50 de ani.  Marius Ancuţa era unul dintre cei mai apreciaţi comentatori sportivi. Ancuţa a fost răpus de cancer. 

Deşi cei doi au trecut printr-un divorţ, în cele din urmă s-au împăcat şi formau o familie fericită alături de fiica lor Mara.

„Sunt bine, am un copil şi pentru el sunt bine. Eu sunt o persoană puternică. Mi-a spus înainte să plece că pleacă liniştit că ştie că sunt lângă Mara. Mario nu ar fi vrut să se ştie că este bolnav. La început i s-a spus că este norocos şi am sperat că o să fie bine. După operaţie s-a făcut o infecţie. Este complicat să dăm vina pe ceva, avem medici foarte buni, am întâlnit oameni foarte buni, dar spitalele sunt îngrozitoare. Este clar că în România este bine să fii sănătos. În luna mai a comentat meciuri, a făcut un efort extraordinar. Cred că singurul lui regret este că ne-a lăsat singure”, a spus Raluca Moianu la emisiunea „Agenţia Vip”.

Mesajul postat de colegii regretatului Marius Ancuţa

'Dragi prieteni,

În această pagină ne-am împărtăşit bucuria sau supărarea când sportul sau favoriţii noştri ne-au atins sentimentele. Astăzi, însă, pagina aceasta încearcă sa transmită tristeţea care a cuprins întreaga echipă. Marius ‘Mario Ancuţa, omul care ne-a dezvăluit ce înseamnă snooker-ul, un sport necunoscut pe atunci în Romania, a încetat din viaţă. Noi, toţi colegii, şi sperăm ca şi voi, prietenii noştri, ne vom aduce aminte de clipele minunate trăite împreuna şi suntem alături de Raluca, Mara şi de familia îndurerata, în aceste clipe de încercare. Mario, să-ţi găseşti liniştea, poate la o discuţie amicală cu Paul Hunter! – Noli Cobilanschi', este mesajul emoţionant postat pe Facebook de foştii colegi.

Foto Facebook

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: raluca moianu