Război total între Angelina Jolie şi Brad Pitt! Ce acuzaţii îşi aduc reciproc

  • 581 afişări
09 august 2018
Război total între Angelina Jolie şi Brad Pitt! Ce acuzaţii îşi aduc reciproc

Galerie foto

Albumul de nuntă al Angelinei şi al lui Brad PittAlbumul de nuntă al Angelinei şi al lui Brad PittAlbumul de nuntă al Angelinei şi al lui Brad PittAlbumul de nuntă al Angelinei şi al lui Brad Pitt
 
Început acum doi, divorţul din Angelina Jolie şi Brad Pitt tocmai a luat o întorsătură urâtă.
 
Angelina Jolie a depus marţi o petiţie la o instanţă din Los Angeles pentru a continua procedura de divorţ de Brad Pitt, care, deşi a fost demarată în urmă cu doi ani, nu a fost finalizată nici până la acest moment.
 
Avocatul Angelinei Jolie a depus aceste documente la Tribunalul Superior din Los Angeles şi a spus că vedeta doreşte să obţină o decizie judecătorească în virtutea căreia „părţile vor putea să revină la statutul lor de persoane necăsătorite până la sfârşitul anului 2018”, informează Reuters. 
 
În acelaşi document oficial este precizat că Brad Pitt „nu a plătit nicio pensie alimentară semnificativă după separarea cuplului” şi că, deşi au fost făcute anumite aranjamente informale între părţi, sumele plătite de celebrul actor „nu au fost susţinute cu regularitate”. 
 
Pe de altă parte, avocatul lui Brad Pitt susţine că acesta i-a dat fostei soţii mai bine de 9 milioane de dolari în acest răstimp. "Pitt i-a împrumutat Angelinei 8 milioane de dolari pentru ca aceasta să-şi cumpere casa în care locuieşte la ora actuală alături de copii. În plus, a plătit facturi în valoare de 1,3 milioane de dolari în folosul copiilor şi a lui Jolie". 
 
 
Averea Angelinei Jolie este estimată la 160 milioane de dolari, în timp ce Brad Pitt ar avea 240 de milioane de dolari, conform Celebrity Net Worth. 
 
Angelina Jolie a depus actele oficiale prin care a solicitat divorţul de Brad Pitt în septembrie 2016, punând astfel capăt unei căsnicii de doi ani şi unei relaţii de 10 ani în timpul căreia cele două staruri de cinema au alcătuit unul dintre cele mai strălucitoare şi mai influente cupluri de la Hollywood. Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii - trei biologici şi trei adoptaţi - cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: angelina jolie , brad pitt