Răzvan Ciobanu nu va mai apărea la emisiunea „Bravo, ai stil”. Motivul pentru care a decis să plece

  • 3811 afişări
03 ianuarie 2018


Răzvan Ciobanu nu va mai apărea la emisiunea „Bravo, ai stil”. Motivul pentru care a decis să plece


Galerie foto

Răzvan Ciobanu nu va mai apărea la emisiunea „Bravo, ai stil”. Motivul pentru care a decis să pleceRăzvan Ciobanu nu va mai apărea la emisiunea „Bravo, ai stil”. Motivul pentru care a decis să pleceRăzvan Ciobanu nu va mai apărea la emisiunea „Bravo, ai stil”. Motivul pentru care a decis să pleceRăzvan Ciobanu nu va mai apărea la emisiunea „Bravo, ai stil”. Motivul pentru care a decis să plece

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu părăseşte show-ul de la Kanal D.
„A fost singurul proiect TV din care mi-am dorit să fac parte. Din nefericire pentru mine, activitatea mea ca designer şi clienţii mei au avut de suferit.  Aşa că am ales că pentru o perioadă să mă ocup exclusiv de atelier, clienţi şi colecţii noi. Dar sunt recunoscător celor din famila Kanal D că au avut încredere în mine să îmi pună pe umeri aşa o parte importantă din show.

Sigur că „porţile” rămân deschise şi poate vom mai avea colaborări în viitor. Acum am nevoie să petrec timp cu mine că designer. Sigur că nu a fost o decizie simplă. Dar asta simt că trebuia să fac. „Bravo, ai stil!” este, practic, „copilul” pe care l-am crescut şi la care am contribuit trei sezoane. Mulţumesc echipei pentru că a crezut în mine!”, a spus Răzvan Ciobanu, care a slăbit spectaculos în ultimii ani.

Renumitul designer a fost unul dintre cei mai vocali şi mai îndrăgiţi juraţi de la “Bravo, ai stil!”,  a adus mereu în intervenţiile sale din emisiune argumente solide şi a avut un aport real în formarea tinerelor concurente de pe scenă show-ului devenit un adevărat fenomen în România.

Răzvan Ciobanu este un brand puternic, graţie colecţiilor lansate şi apreciate de public şi a experienţei  acumulate în industria modei. Având prima prezentare a unei colecţii  la vârstă de 19 ani şi fiind etichetat drept “copilul rebel” al modei româneşti, acesta continuă să impresioneze prin eleganţă, versatilitatea şi extravaganţa creaţiilor sale, rămânând un reper în modă autohtonă şi nu numai.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: razvan ciobanu , ai stil