Roxana Ciuhulescu a născut cel de-al doilea copil

  • 367 afişări
12 iulie 2018

Roxana Ciuhulescu a născut cel de-al doilea copil

Galerie foto

Roxana Ciuhulescu a născut cel de-al doilea copilRoxana Ciuhulescu a născut cel de-al doilea copilRoxana Ciuhulescu a născut cel de-al doilea copilRoxana Ciuhulescu a născut cel de-al doilea copil
 
Roxana Ciuhulescu a născut cel de-al doilea copil astăzi. 
 
Foto: Facebook
 
Chiar dacă se află la a doua sarcina, emoţiile au fost mari pentru Roxana Ciuhulescu. Vedeta a născut prin cezariană un băieţel perfect sănătos, iar micuţul va primi numele de Cezar Ioan. Roxana a intrat în operaţia la ora 9 dimineaţa.
 
„Ne-am început ziua frumos, s-au oprit ploile când trebuie să apară Cezar. Este mare încărcătură emoţională. Poţi să ai şi cinci copii, emoţiile sunt diferite. Teoretic prin cezariană aş vrea, dar dacă până acum nu au apărut contracţii. Împreună cu medicul am hotărât că este mai bine să fac cezariană, mai ales că mai am o cezariană şi are peste 4 kilograme. Să-i dea Dumnezeu noroc. La 9 începe operaţia. Nimic în viaţă nu este întâmplător. Când am rămas însărcinată şi am făcut calculul m-am rugat de el să stea cuminte ca să fie un cadou frumos pentru tatăl lui şi sper să fie la fel de inimos ca tatăl lui”, a spus Roxana Ciuhulescu înainte de a intra în clinică.
 
 Tot astăzi este şi ziua soţului Roxanei. 
 „E nemaipomenit, vrem să fie bine pentru toată lumea. Sunt emoţii, dar bucuria păleşte emoţiile. A fost destul de simplu în perioada asta, dragostea face totul”, a declarat Silviu Bulugioiu.
 
 
 
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: roxana ciuhulescu , a nascut