Roxana Ciuhulescu, nuntă şi botez în aceeaşi zi: "Am ales totul cu mare dragoste"

  • 321 afişări
05 octombrie 2018
Roxana Ciuhulescu, nuntă şi botez în aceeaşi zi: "Am ales totul cu mare dragoste"

Galerie foto

Roxana CiuhulescuRoxana CiuhulescuRoxana CiuhulescuRoxana Ciuhulescu

 

Motive de bucurie pentru Roxana Ciuhulescu! Vedeta cu cele mai lungi picioare din România face nuntă şi botez în aceeaşi zi.

Duminica aceasta, Roxana Ciuhulescu se cunună religios cu Silviu Bulugioiu şi îşi botează şi copilul, Cezar Ioan.

Tematica pentru nuntă şi botez este inedită, la fel ca şi pasiunile vedetei: maşini şi avioane. Vor participa în jur de 300 de invitaţi.

"Tortul va fi, cred, sub formă de maşină. Aveam ca variantă forma unui avion. Dar e mai greu de transportat. E greu de susţinut aripile. Va fi un singur tort, pe mai multe etaje",  a declarat Roxana Ciuhulescu.

Prezentatoarea şi-a ales rochia de mireasă de la Athena Philip.

”Sunt bucuroasă, pentru că ne va cununa părintele Petrişor. Tot el i-a cunat şi pe bunicii mei. Pe 1 mai 1950 ei s-au căsătorit doar civil, pentru că bunicul era cadru militar, însă în 2001 le-am făcut o surpriză. Am cumpărat verighete şi l-am rugat pe părintele Petrişor să îi cunune religios. Iată că  mi-a venit rândul şi mie, iar părintele mă va cununa la Biserica Sfinţilor din Bucureşti. Va fi cea mai frumoasă zi pentru noi, am ales totul cu mare dragoste. Nu a fost uşor, mai ales că avem şi un bebe de patru luni acasă, dar ce mai contează când e vorba de asemenea eveniment?”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru click.ro.

Anul trecut, Roxana a trecut printr-un divorţ greu, s-a separat de Mihai Ivănescu cu care are o fetiţă pe nume Ana Cleopatra.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: roxana ciuhulescu , botez