Ruby Rose, prima supereroină gay în rol principal. Actriţa va juca în Batwoman

  • 179 afişări
09 august 2018
Ruby Rose, prima supereroină gay în rol principal. Actriţa va juca în Batwoman

Galerie foto

Ruby Rose, prima supereroină gay în rol principal. Actriţa va juca în Batwoman Ruby Rose, prima supereroină gay în rol principal. Actriţa va juca în Batwoman Ruby Rose, prima supereroină gay în rol principal. Actriţa va juca în Batwoman Ruby Rose, prima supereroină gay în rol principal. Actriţa va juca în Batwoman

Ruby Rose schimbă salopeta portocalie cu care ne-a obişnuit în serialul Orange Is the New Black pe costumul negru din piele al celui mai nou show– Batwoman.

Actriţa în vârstă de 32 de ani a primit un rol important pentru noua producţie Batwoman, unde va juca rolul lui Kate Kane, prima eroină gay în rol principal.

Pentru a face anunţul, Ruby Rose a postat pe contul său de Instagram un colaj în care apare alături de personajul animat, Batwoman, împreună cu mesajul “Sunt entuziasmată şi onorată. Nici nu-mi pot controla emoţiile, acesta fiind un vis din copilărie. Este ceva ce mi-am dorit să văd la televizor încă de pe vremea când eram un tânăr membru al comunităţii LGBT, când pe atunci nu puteam fi reprezentaţi aşa la TV, ceea ce mă făcea să mă simt singură şi diferită. Vă mulţumesc tuturor. Îi mulţumesc lui Dumnezeu!”.

Actriţa australiană, care joacă în producţia "The Meg" alături de Jason Statham, a fost invitată miercuri la emisiunea "The Tonight Show With Jimmy Fallon". Ea a dezvăluit că a aflat despre acest rol, luni, cu câteva momente înaintea premierei "The Meg" din Los Angeles şi i-a evitat pe jurnalişti pe covorul roşu deoarece abia se putea abţine să nu "plângă spontan".

Foto: hepta

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ruby rose , supereroina , gay , batwoman