Selena Gomez, internată la psihiatrie. A suferit o cădere nervoasă

  • 500 afişări
11 octombrie 2018
Selena Gomez, internată la psihiatrie. A suferit o cădere nervoasă

Galerie foto

Selena GomezSelena GomezSelena GomezSelena Gomez

"Luaţi aminte, comentariile negative pot răni sentimentele tuturor".

Selena Gomez trece printr-o perioadă grea. În 2014, cântăreaţa şi actriţa americană a stat o perioadă într-o clinică de dezintoxicare, iar acum Selena Gomez a fost spitalizată într-o clinică pentru tratarea tulburărilor mintale.

Artista a fost spitalizată după o cădere nervoasă, de două ori în ultimele două săptămâni, potrivit site-ului tmz.com.

Vedeta în vârstă de 26 de ani a fost internată la Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, după un episod depresiv provocat de rezultatele proaste ale unor analize sangvine. Anul trecut, Selena Gomez a fost supusă unui transplant de rinichi anul trecut.

Selena Gomez a luat o pauză pe reţelele de socializare, precizând că depresia "i-a consumat cinci ani din viaţă" şi că răutăţile din mediul virtual provoacă suferinţă : "Luaţi aminte, comentariile negative pot răni sentimentele tuturor".

Selena Gomez a fost ţinta unor comentarii negative pe reţelele de socializare după ce fostul ei iubit cântăreţul canadian Justin Bieber s-a logodit cu modelul Hailey Baldwin.

Selena Gomez - carieră

Născută în statul american Dallas, Selena Gomez a început să joace în filme de la vârsta de şapte ani şi a primit primul său rol major în 2003, în "Spy Kids 3-D: Game Over". A devenit cunoscută interpretând-o pe vrăjitoarea Alex Russo în producţia Disney "Wizards of Waverly Place", care a fost lansată în 2007, iar, în 2009, a câştigat un premiu Emmy.

În 2011, Selena Gomez şi-a lansat cel de-al treilea album, "When The Sun Comes Down", după ce, în 2010, cucerise fanii din toată lumea cu "A Year Without Rain", un follow-up al materialului ei discografic de debut, "Kiss & Tell". "A Year Without Rain", recompensat cu aur de Hollywood Records, i-a prezentat pe Selena şi formaţia ei, The Scene, într-o cu totul altă lumină. Albumele sale s-au vândut în 7 milioane de copii, iar single-urile ei în 22 de milioane de copii pe plan mondial.

Vedeta americană a colaborat de-a lungul anilor cu numeroase fundaţii caritabile, inclusiv cu UNICEF. Şi-a înfiinţat propria companie de producţie, July Moon Productions, în anul 2008, iar, în toamna anului 2010, şi-a lansat propria linie vestimentară, "Dream Out Loud", în colaborare cu lanţul de magazine Kmart, care include diverse articole realizate din materiale ecologice şi reciclabile. În 2011, artista şi-a lansat şi propriul parfum, care îi poartă numele.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: psihiatrie , selena gomez