Ştefan Bănică s-a căsătorit în secret, în Bulgaria

  • 13240 afişări

Ştefan Bănică s-a căsătorit în secret, în Bulgaria

16 octombrie 2017

Galerie foto

Ştefan Bănică s-a căsătorit în secret, în BulgariaŞtefan Bănică s-a căsătorit în secret, în BulgariaŞtefan Bănică s-a căsătorit în secret, în BulgariaŞtefan Bănică s-a căsătorit în secret, în Bulgaria

 

Ştefan Bănică (50 de ani) şi Laviania Pârva (32 de ani) poartă de ceva vreme verighete, dar abia acum s-a aflat că aceştia şi-au oficializat relaţia.
 


Juratul emisiunii ”X Factor” (Antena 1) a reintrat în rândul bărbaţilor însuraţi, căsătorindu-se civil, luna trecută, cu Lavinia Pârva. Ştefan a dorit să marcheze şi pe plan artistic acest eveniment, aşa că vineri a lansat, în prezenţa soţiei, piesa cu subînţeles ”Ea mi-a pus cătuşe”.


Bănică şi-a invitat câţiva prieteni la Balcic, în Bulgaria, sub pretextul că-şi serbează ziua de naştere în avans. Despre această petrecere, desfăşurată la un restaurant de la malul mării, Ştefan a anunţat că s-a însurat cu Lavinia, menţionează un ziar monden.

Cu Andreea Marin, cea de-a doua soţie a sa, Ştefan a procedat cam după acelaşi tipar, ei oficializându-şi relaţia în 2006, în America, în oraşul Clark, la 44 km de New York. 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: stefan banica , nunta