"Total nesimţită"! Cum a râs Jennifer Lawrence de Emma Stone în direct, la Oscaruri

  • 4699 afişări
05 martie 2018

"Total nesimţită"! Cum a râs Jennifer Lawrence de Emma Stone în direct, la Oscaruri

Galerie foto

"Total nesimţită"! Cum a râs Jennifer Lawrence de Emma Stone în direct, la Oscaruri"Total nesimţită"! Cum a râs Jennifer Lawrence de Emma Stone în direct, la Oscaruri"Total nesimţită"! Cum a râs Jennifer Lawrence de Emma Stone în direct, la Oscaruri"Total nesimţită"! Cum a râs Jennifer Lawrence de Emma Stone în direct, la Oscaruri

 

Jennifer Lawrence şi Emma Stone au stat una lângă alta la gala de decernare a premiilor Oscar, glumind şi râzând pe parcursul întregii ceremonii.
 


Într-un moment memorabil, Lawrence se amuză pe seama prietenei sale, în timp ce prezentatorul Kimmel spune o glumă despre gafa de anul trecut, când filmul lui Stone, "La La Land", a fost din greşeală anunţat drept câştigător.

"Anul acesta, când îţi auzi numele, nu te grăbi să te ridici", a spus Kimmel, iar camera de luat vederi s-a focusat pe Emma Stone. "Dă-ne câteva minute".

Lawrence, surprinsă şi ea de cameră, a arătat înspre Emma, râzând isteric, în timp ce aceasta din urmă a încercat să-şi păstreze calmul.

Fanii au comentat faza pe Twitter: "Prietenia dintre Jennifer Lawrence şi Emma Stone este deja cea mai tare chestie de la Oscaruri" sau "Cu toţii avem un prieten nesimţit, aşa cum este Jennifer pentru Emma".

Jennifer şi Emma s-au cunoscut printr-un prieten comun, Woody Harrelson, care a jucat alături de Lawrence în The Hunger Games şi de Stone în Zombieland.

"Mi-a dat un mesaj spunând că are numărul meu de la Woody", a spus Jennifer în 2016. "Am replicat, "F--k off!". Şi de atunci suntem cele mai bune prietene".

Jennifer a dezvăluit că ea şi Emma îşi trimit mesaje în fiecare zi, glumind: "Simt că este versiunea noastră de The Notebook - 365 de mesaje".

Stone a declarat pentru Rolling Stone că ea şi Lawrence "merg în excursii împreună sau îşi petrec timpul acasă, uitându-se la televizor la tot felul de tâmpenii"


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: emma stone , jennifer lawrence