Trei motive să vezi „Aquaman” în format IMAX

  • 29 afişări
19 decembrie 2018
Trei motive să vezi „Aquaman” în format IMAX

Pregăteşte-te să experimentezi „Aquaman” la maximum! Pe gigantele ecrane IMAX ai parte de acţiune din plin şi efecte vizuale epice care îţi vor arăta vasta lume subacvatică a celor şapte mări aşa cum nici nu ţi-o imaginai. Marile studiouri aleg, tot mai des, să utilizeze camerele IMAX când vine vorba de filme cu supereroi, iar mult-aşteptatul blockbuster are numeroase secvenţe de acţiune, atât pe pământ, cât şi sub apă, 90% din acţiunea filmului fiind filmată cu camerele de înaltă rezoluţie IMAX, după cum a declarat regizorul James Wan.

 

De ce trebuie să vezi „Aquaman” în format IMAX:

  1. Vezi cu până la 26% mai multă imagine, doar în format IMAX

Peste 90 de minute din producţie, mai mult de jumătate din film, îţi aduc în sala T IMAX cu până la 26% mai multă imagine pe ecran, pentru o imagine panoramică ce îţi va umple vederea periferică. Aşa că doar în acest format vezi mai mult din uriaşul Jason Momoa şi din frumuseţea Atlantidei.

 

  1. Ai parte de imagini clare ca lacrima şi culori vibrante

Adâncurile Atlantidei prind viaţă în format IMAX ca în nici un alt format. Cele mai incredibile culori, imaginile clare ca lacrima şi luminozitatea ecranului IMAX îţi vor arăta o lume subacvatică despre care nici nu ştiai că există, iar incredibilele regate subacvatice te vor copleşi.

 

  1. Sistemul audio revoluţionar îţi va face inima să vibreze

Filmele IMAX nu sunt menite pur şi simplu să fie vizionate, ci sunt destinate să-i aducă pe spectatori în mijlocul acţiunii. Fie pe uscat, fie sub apă, publicul se va bucura de o experienţă cu adevărat incredibilă şi se va simţi transportat în lumea lui Aquaman.

Filmul dezvăluie povestea de origine a lui Arthur Curry, alias Aquaman, jumătate om, jumătate fiinţă semi-atlantică, un om prins între două lumi în călătoria vieţii sale – o călătorie care nu numai că îl forţează să se confrunte cu cine este cu adevărat, ci şi să descopere dacă este vrednic să fie ceea ce s-a născut să fie... un rege.

Explorează adâncurile Atlantidei şi bucură-te de cea mai impresionantă experienţă cinematografică din lume în sălile T IMAX de la Cinema City AFI Cotroceni şi Cinema City Shopping City Timişoara.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: aquaman , film , ecran