Văduva lui Heath Ledger s-a căsătorit în secret! Soţul ei are o poveste de viaţă tragică

  • 432 afişări
28 iulie 2018
Văduva lui Heath Ledger s-a căsătorit în secret! Soţul ei are o poveste de viaţă tragică

Galerie foto

Adevărul despre moartea lui Heath LedgerAdevărul despre moartea lui Heath LedgerAdevărul despre moartea lui Heath LedgerAdevărul despre moartea lui Heath Ledger
 
Actriţa Michelle Williams, de patru ori nominalizată la Oscar, s-a căsătorit în secret cu muzicianul şi artistul vizual american Phil Elverum, cunoscut pentru proiectele The Microphones şi Mount Eerie.
 
"Nu am renunţat niciodată să caut iubirea. Întotdeauna i-am spus Matildei 'Tatăl tău m-a iubit înainte ca cineva să creadă că sunt talentată sau frumoasă sau că am haine drăguţe'", a mai spus vedeta.
 
Michelle Williams a avut o relaţie de trei ani cu actorul australian Heath Ledger. În anul 2008, la scurt timp după despărţirea lor, Ledger a decedat în urma unei intoxicaţii cu medicamente.
 
 
Phil Elverum are o poveste de viaţă asemănătoare cu cea a talentatei actriţe. Acesta şi-a pierdut soţia, ilustratoarea Genevieve Castree, care a murit de cancer pancreatic la numai 18 luni după naşterea fiicei lor.
 
Actriţa din "Blue Valentine" are o fiică în vârstă de 12 ani, pe nume Matilda, cu regretatul actor Heath Ledger. La rândul său, Phil Elverum are o fiică de trei ani din prima căsnicie.
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: michelle williams , nunta