Pantofi cu stil pentru mirese îndrăzneţe

  • 4576 afişări
Pantofi cu stil pentru mirese îndrăzneţe

24 aprilie 2013 Oana Andreea Bica Redactor

Dacă până acum pantofii de nuntă nu se încadrau în categoria celor mai sexy încălţări, lucrurile sunt pe cale să se schimbe. Faimosul designer Brian Atwood dărâmă mitul pantofilor albi lipsiţi de stil, cu noua sa colecţie extrem de îndrăzneaţă.

Când vine vorba de pantofi special destinaţi pentru ziua nunţii, majoritatea designerilor se îndreaptă către tocuri cât mai mici şi calapoade confortabile, pentru a satisface cerinţele viitoarelor mirese în căutare de comoditate. Acest tipar nu se aplică, însă, şi în cazul lui Brian Atwood, renumit pentru campanii controversate şi pantofi cu tocuri extrem de mari.

Designerul a lansat o colecţie compusă din 13 perechi de pantofi, cu toc înalt şi aplicaţii îndrăzneţe şi un clutch încrustat cu cristale Swarovski. Pantofii sunt făcuţi la comandă, permiţându-le astfel mireselor îndrăzneţe să aleagă între satin nude sau piele albă, acestea fiind doar câteva dintre opţiunile disponibile.

Ca orice colecţie, şi aceasta îşi are propriile vedete – o pereche inedită de pantofi cu tocul din cristal şi aplicaţii delicate, realizate din hortensie, care vor satisface nevoia oricărei miresei pentru ceva albastru.

Colecţia va fi disponibilă începând din luna iunie a acestui an, exclusiv în New York.

Sursa: www.fashionista.com Foto: Instagram

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: pantofi , mireasa , nunta , brian atwood