Carmen Brumă, superbă în rochie de mireasă

  • 905 afişări
21 februarie 2018

Carmen Brumă, superbă în rochie de mireasă

Galerie foto

Carmen Brumă, superbă în rochie de mireasăCarmen Brumă, superbă în rochie de mireasăCarmen Brumă, superbă în rochie de mireasăCarmen Brumă, superbă în rochie de mireasă

 

Carmen Brumă este relaxată cât priveşte oficializarea relaţiei.
 

Foto: Ghidul Miresei


Vedeta a fost protagonista unei şedinţe foto, la palatul Cantacuzino din Buşteni, în care a îmbrăcat nu mai puţin de 10 rochii de mireasă.

“Recunosc că îmi plac rochiile de mireasă şi mi se pare o pierdere că nu pot fi purtate şi în alt context. Cele pe care le-am purtat în şedinţa foto au fost toate pe gustul meu”, a mărturisit Carmen Brumă.

Aceasta a îmbrăcat 10 ţinute diafane, într-un pictorial realizat pentru revista Ghidul Miresei, pe a cărei copertă va apărea curând. Creaţiile au fost alese chiar de Carmen care preferă atât rochiile sirenă, cât şi cele prinţesă.
 “Nu mă gândesc la căsătorie... dar de dragul jocului aş fi tentată să răspund pe plajă, pentru că îmi place marea”, a subliniat Carmen Brumă.

Cu ocazia acestui pictorial, Carmen Brumă lansează în premieră la Târgul Ghidul Miresei, „Intră în rochia de mireasă by Carmen Brumă”, un program de slăbit online pentru miresele ambiţioase care vor să fie în cea mai bună formă în ziua nunţii.  

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: carmen bruma , mireasa