Cea mai extravagantă nuntă din istorie. Cum a arătat rochia de mireasă de 500.000 de lire

  • 2010 afişări

Cea mai extravagantă nuntă din istorie. Cum a arătat rochia de mireasă de  500.000 de lire

02 noiembrie 2016


Madina Shokirova, fiica unui magnat al petrolului, s-a căsătorit în acest weekend în Moscova, în cadrul unui eveniment considerat a fi cea mai scumpă şi extravagantă nuntă dintotdeauna.
 


 Aceasta a purtat o rochie realizată de designerul Ralph & Russo, care a costat 40 de milioane de ruble (peste 500.000 de lire sterline), iar spectacolul ceremoniei a costat 30 de milioane de ruble.
Petrecerea a avut loc în hotelul Radisson Royal Congress Park, din Moscova, informează Daily Mail.
Peste 900 de invitaţi au participat la eveniment, aceştia fiind impresionaţi atât de rochia minunată a miresei, cât şi de tortul de peste trei metri înălţime.

Petrecerea burlăciţelor a avut loc în oraşul resort Marbella din Spania, unde Madina a zburat alături de prietenele sale într-un avion privat. Spectacolul de la nuntă a fost asigurat de un grup de cabaret care au cântat şi dansat pentru sutele de oaspeţi.

Galerie foto

Cea mai extravagantă nuntă din istorie. Cum a arătat rochia de mireasă de  500.000 de lire Cea mai extravagantă nuntă din istorie. Cum a arătat rochia de mireasă de  500.000 de lire Cea mai extravagantă nuntă din istorie. Cum a arătat rochia de mireasă de  500.000 de lire Cea mai extravagantă nuntă din istorie. Cum a arătat rochia de mireasă de  500.000 de lire

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nunta , rochie de mireasa