Gene false pentru mirese - alegerea ideală pentru ziua nunţii

  • 2813 afişări
Gene false pentru mirese - alegerea ideală pentru ziua nunţii

02 septembrie 2013 Luiza Burhai Redactor

Machiajul de mireasă trebuie să ţină cont de trăsăturile şi personalitatea purtătoarei, să o reprezinte şi să o pună în valoare în acelaşi timp. În ciuda tendinţelor prezentate an de an în revistele adresate viitoarelor mirese sau în prezentările de modă a colecţiilor bridal semnate de designeri consacraţi, machiajul pentru ziua nunţii se remarcă de cele mai multe ori printr-o aura luminoasă, plină de prospeţime, romantism şi sofisticare.

Prin machiaj, pielea capătă printr-o mînă sănătoasă, pomeţii se îmbujorează discret, toate trăsăturile se evidenţiază prin echilibrul firesc de lumina şi întuneric sau, cum îl numim noi, make-up artiştii, raportul de clar-obscur. Cu toate acestea, privirea este de cele mai multe ori trăsătura pe care majoritatea mireselor doresc să o accentueze, iar pe bună dreptate, nimic nu surprinde mai mult emoţiile şi entuziasmul unei mirese decât trăirile care se citesc în ochii ei şi în fluturul genelor.

Temperamentul, fizionomia, bucuria sau temerile legate de un viitor care abia acum se scrie, toate aceste lucruri ies în evidenţă prin machiajul ochilor. De aceea, ai la dispoziţie atât de multe stiluri de machiaj superbe din care poţi alege - machiajul elegant de seară, popularul look smokey eyes, stilul luminos, machiajul retro glamorous sau machiajul cat eye - fiind doar câteva dintre look-urile care îţi stau la dispoziţie pentru ziua nunţii.

Niciunul dintre ele nu este complet fără gene false, elementul indispensabil pentru mirese, ce conferă o transformare uimitoare şi un farmec uluitor. Adăugând un plus de intensitate, profunzime şi romantism privirii tale, genele false bucheţele, fir cu fir sau bandă vor face diferenţa între un machiaj frumos şi unul superb.

În funcţie de stilul de gene false bandă pe care îl alegi sau de maniera în care make-up artistul îţi aplică genele false individuale, vei beneficia de corecţii în machiaj care vor alungi forma ochilor sau vor mari optic privirea, vor echilibra diferenţele ce pot exista în fizionomia oricărei femei şi vor evidenţia trăsăturile.

De fapt, cine este împotriva genelor false, ori a folosit produse de proastă calitate, ori rezultatul nu a fost reuşit din cauza faptului că au apelat la persoane fără experienţă. În cel mai rău caz, au asociat până acum ideea de gene false cu ceva nenatural şi dizgraţios, o prejudecată pe care oricine o poate elimina din sistem solicitând make-up artistului o probă de machiaj de mireasă, care te va ajuta să determini dacă eşti sau nu încântată de ideea de gene false.

Astfel, vei putea alege un model care iti va placea, vei putea testa dacă sunt suficient de confortabile şi vei ajunge să te indragosteti, iremediabil, de ideea de gene false şi felul în care arăţi, purtându-le.

Această mică cercetare în domeniul genelor false te va ajuta chiar şi pentru a îndruma make-up artistul către un stil de gene false care crezi că ar fi potrivit pentru tine şi pentru acesta ocazie importantă din viaţa ta. Iată propunerile mele pentru un machiaj de mireasă senzaţional:

Gene false individuale pentru mirese

Cea mai bună opţiune pentru miresele care doresc un look natural şi nu sunt familiare cu senzaţia de a purta gene false este să încerce varianta fir cu fir sau bucheţele. Te vei obişnui rapid şi te vei îndrăgosti instant de aspectul natural al genelor false individuale dacă apelezi la un profesionist pentru a le aplica.

Acestea pot fi amplasate ori la colţurile externe ale ochilor, pentru efect de alungire discret, ori pe toată lungimea ochiului, variand dimensiunea bucheţelelor ori, în cazul în care îţi doreşti un efect senzaţional, cu rol de alungire şi volum, în straturi suprapuse, intersectate. În toate cazurile, genele false individuale trebuie amplasate foarte aproape de linia genelor naturale, după ce acestea au fost în prealabil curbate cu un cleştişor special şi rimelate.

Gene false bandă pentru mirese

Genele false bandă profesionale din zilele noastre nu mai presupun riscuri, dacă sunt aplicate de către un make-up artist profesionist. Banda este finuţă, realizată de multe ori din latex incolor, pe care sunt amplasate buchetele de gene false cu diferite înclinaţii şi lungimi.

Nu există riscul ca acestea să se dezlipească la margini sau sa pară nenaturale, dacă sunt aplicate de către un specialist. Tehnică ştiută numai de make-up artiştii profesionişti combinată cu rezistenţă garantată a unui adeziv de gene bun promite un rezultat impecabil, pe parcursul întregii ceremonii.

Pentru mireasele romantice, care îşi doresc un machiaj natural, recomand aplicarea unor gene false care să nu depăşească 9-10 mm la exterior. Acestea vor păstra look-ul natural şi vor evidenţia privirea exact atât cât e necesar.

Pentru o mireasă clasică, care îşi doreşte să iasă în evidenţă dar într-un mod subtil şi elegant, recomand o pereche de gene false cu lungimea de maxim  12-13 mm.Dacă simţi nevoia de o pereche de gene false mai îndrăzneţe sau te orientezi către un machiaj tematic, al căror elemente definitorii sunt linia de tuş şi genele false din abundenţă, recomandarea mea ar fi să nu depăşeşti lungimea de 14-15 mm. Acestea vor adăuga volum cât şi lungimea suficientă, pentru a atrage toate privirile.

Sper că ţi-am liniştit temerile în legătură cu toate prejudecăţile legate de genele false şi că te-am ajutat să descoperi ce tip de gene false ţi se potriveşte, în funcţie de look-ul pe care ţi-l doreşti. Aplicând o pereche de gene false, machiajul de mireasă devine cu adevărat spectaculos!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: gene , nunta , machiaj , mireasa , gene false