(P) Un ghid util pentru un DA perfect

  • 6319 afişări
11 septembrie 2013
(P) Un ghid util pentru un DA perfect

În sezonul nunţilor nu doar mirii, ci şi invitaţii acordă o atenţie deosebită pregătirilor pentru această zi specială. De îndată ce invitaţiile sunt trimise, fiecare dintre cei implicaţi începe să bifeze o listă de necesar de nuntă.

E uşor de imaginat că lista mirilor şi a familiei va fi mai mare şi miresele vor  simţi că nu au destul timp pentru a bifa totul. Prima întrebare pe care şi-o va pune fiecare va fi: “Cum mă îmbrac?” Din moment ce o ţinută potrivită poate fi cumparată şi cu câteva zile înainte de eveniment, corect ar fi ca prima întrebare să fie “Cum voi arăta?”. E mult mai important să acorzi o atenţie deosebită aspectului tău cu mult timp înaintea unui asemenea eveniment.

Să luăm de exemplu cel mai important accesoriu al tău la o nuntă. Nu este nici ţinuta, nici bijuteriile. Este zâmbetul. Dacă iei în calcul o albire profesională, recomandarea este să nu o faci în ultimul moment, pentru a evita eventuale efecte secundare neaşteptate care să îţi strice planurile. De asemenea, nu alege o soluţie prea agresivă care ar putea să îţi afecteze ulterior sensibilitatea dinţilor.

Dacă vrei să eviţi variantele scumpe, pierderea de timp sau dacă pur şi simplu vrei să păstrezi rezultatele rutinei tale dentare, foloseşte cu 2 săptămâni înainte de eveniment o pastă de dinţi care să îţi asigure un efect de albire cu protecţie a dinţilor. Alege Blend-a-Med 3D White LUXE – varianta Healthy Shine dacă vrei un alb strălucitor al dinţilor, dar şi protecţie a smalţului sau varianta Pearl, cu beneficiul extractului natural de perlă pentru un efect optim de înlăturare a petelor dentare. Află mai multe despre un zâmbet frumos şi sănătos sau consultă un dentist online la http://dentalhealth.csid.ro

Al doilea punct pe lista unui look perfect este părul. Cu siguranţă îţi vei face o programare la coafor, dar ţine minte că un păr frumos porneşte de la un scalp sănătos. Folosind zilnic H&S Moisturizing Scalp Care îţi hidratezi scalpul şi poţi beneficia de un păr sănătos, cu 100%* fără mătreaţă.
*Urme vizibile, folosire regulată.

Dăcă vrei să îţi vopseşti părul, asigură-te că vei atrage toate privirile la nunta ta şi optează pentru o culoare intens strălucitoare. Încearcă Wellaton Permanent Colorant Mousse – se aplică uşor, acoperă tot părul, fără picurări. Rezultate incredibile în timp redus! Si încă ceva! Poţi conta pe culoare la aceeaşi intensitate vibrantă şi pe perioada lunii de miere.

Ştii că pielea frumoasă îinseamnă o piele moale şi catifelată. Acordă o atenţie specială picioarelor. Pentru rezultate fabuloase, încearcă noul Venus & Olay care include aparatul de ras cu 5 lame Venus şi expertiza Olay în îngrijirea pielii. Un must have în bagajul de lună de miere pentru o piele care se cere sărutată.

Nu uita să îţi completezi bagajul cu Discreet Irresistible, cu parfum de iasomie. Un strop de prospeţime va fi exact ceea ce îţi trebuie pentru a  te simţi încrezătoare în frumuseţea şi magnetismul tău. Vei fi de-a dreptul irezistibilă!

În final, lucrează la atitudine. Fii veselă şi optimistă! Împarte bucuria şi energia ta pozitivă cu toţi cei din jur şi totul se va termina cu bine!
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ghid , nunta