Torturi în nuanţe metalice, pentru o nuntă glam

  • 3952 afişări
Torturi în nuanţe metalice, pentru o nuntă glam

 

Tendinţele se schimbă de la un sezon la altul chiar şi în materie de... torturi de nuntă. Iată cele mai noi propuneri ale cofetarilor pentru nunţi memorabile!

În zilele noastre, tot mai multe viitoare mirese apelează la consiliere de specialitate atunci când vine vorba despre cele mai mici detalii ale nunţii. Doar nu degeaba se spune că perfecţiunea stă în detalii. 

În ultima vreme, atelierele de cofetărie din Bucuresti le pun la dispoziţie clientelor un consultant, care se asigură că tortul ales este unic şi se adaptează perfect stilului şi temei alese pentru nuntă. 

De obicei, totul începe cu o discuţie sau o întâlnire preliminară, în care se trasează liniile produsului, stilul şi decoraţiunile dorite. Tot atunci, se pot degusta diferite torturi pentru a stabili texturile şi aromele preferate. 

Pentru un efect de impact, ideal ar fi să îmbinăm gusturile personale cu tendinţele, spun specialiştii. Dar care sunt tendinţele acestui an?

Le-am aflat de la Alina Sudriu, managerul Grace Couture Cakes – primul atelier couture de cofetărie din Bucureşti.

„În 2014, continuă trend-ul rustic de anul trecut, cu suporturi din lemn natur, dulciuri fără coloranţi, precum şi naked cakes, acele torturi şi prăjituri fără glazură. Este un stil simplu şi elegant. În plus, 2014 aduce extravagantele nuanţe metalice de auriu şi argintiu, în cromatica de candy bar, precum şi suporturi din cristal pentru un stil glamour. Revine şi moda dulciurilor romantice, delicate, învelite în frişcă naturală”, spune Alina. 

O altă recomandare a specialiştilor pentru decorarea dulciurilor de nuntă este aceea de te inspira şi dintr-un detaliu special din povestea ta de iubire sau din pasiunile pe care tu şi partenerul tău le aveţi în comun.

De asemenea, poţi prelua elemente din aranjamentele florale sau care să sugereze tema nunţii. Alternativ, poţi alege ca tortul să fie în acelaşi ton cu rochia de mireasă, pornind de la  elemente precum broderia sau aplicaţiile de dantelă.

Posibilităţile sunt nelimitate, iar tendinţele sunt doar un punct de plecare. 

Restul e o poveste personală, spusă în stil propriu, cu multă imaginaţie.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: tort , nunta , tendinte