Continuând să evolueze și să crească valoarea cartierului, Neo Floreasca Lake va fi o dezvoltare rezidențială de înaltă calitate, cu o frumoasă vedere panoramică asupra lacului Floreasca.

Neo Floreasca Lake este o reședință exclusivistă de tip boutique care se dezvoltă la marginea lacului Floreasca.

Neo Floreasca Lake este conceput ca un mic complex rezidențial contemporan, oferind o selecție unică de apartamente elegante. Cu o arhitectură originală și elegantă, Neo Floreasca Lake oferă apartamente de top care se încadrează în linia conceptuală de tip boutique a diviziunii Neo. Complexul rezidențial va oferi o gamă variată de apartamente și o colecție limitată de penthouse-uri cu vederi spectaculoase asupra lacului Floreasca, într-o zonă liniștită și exclusivistă.

Această proprietate de tip boutique oferă o eleganță unică datorită mixului iconic de arhitectură clasică și contemporană. Locuitorii vor fi întâmpinați într-un hol somptuos, proiectat de Lemon Interior Design. Apartamentele vor oferi ocupanților un sentiment de exclusivitate, deoarece fiecare proprietate va fi unică și inovativ proiectată.

Similar oricărei clădiri dezvoltate de One United Properties, această nouă structură va integra și un plan eficient din punct de vedere energetic, cu certificat verde și impact minim asupra mediului.

Neo Floreasca Lake reprezintă alegerea unei locuințe cu design spectaculos, care răspunde tuturor nevoilor și dorințelor individuale.


Despre cartier

Zona Herăstrău beneficiază de un acces rapid la toate mijloacele de transport, adunând toate punctele importante de interes din oraș, fiind de asemenea una dintre cele mai exclusiviste zone din partea de nord a Bucureștiului, înconjurată de Parcul și Lacul Herăstrău. Restaurantele, barurile și cluburile de noapte, școlile și centrele comerciale sunt doar câteva dintre atracțiile cartierului Herăstrău.
Loading...