Cu fiecare proiect imobiliar inovator axat pe regenerare urbană, Bucureștiul revine la viață. Viziunea One United Properties constă în inovarea prin practicile sale de construcție, revitalizând zonele abandonate, reunind locuințe, birouri și spații comerciale, integrându-le pe toate în comunități vii și organice cu beneficii multiple și impact minim asupra mediului precum One Cotroceni Park.

One Cotroceni Park este cea mai mare dezvoltare de regenerare urbană din centrul Bucureștiului, destinată să găzduiască o comunitate de oameni care trăiesc și lucrează împreună, unde toți rezidenții / chiriașii vor avea acces prioritar la numeroase servicii.

Proiectat sub abordarea holistică Live / Work / Play, complexul va beneficia de: zone verzi, pisicină, restaurante, cafenele, baruri, diverse magazine, cinema, farmacie, servicii de curățătorie / spălătorie, birouri inovative, apartamente de locuit exclusiviste, facilități educaționale.

Pe o suprafață totală de peste 5,5 hectare, dezvoltarea va avea aproximativ 15.000 mp dedicați spațiilor comerciale și în jur de 850 de apartamente cu finisaje premium. Complexul rezidențial va beneficia de trei parcări subterane, spații comerciale la parter, birouri mici la primul etaj, apartamente cu grădină la etajul al doilea și penthouse-uri moderne la etajele superioare.

Ansamblul rezidențial One Cotroceni Park a obținut precertificarea Green Homes din partea Romania Green Building Council, care se acordă unei dezvoltări imobiliare aflate în faza de execuție. Complexul a trecut cu succes printr-o serie de verificări și simulări și a obținut precertificarea prin asumarea și întrunirea criteriilor și obiectivelor de performanță energetică și responsabilitate față de mediu.

Pe lângă partea rezidențiala, One Cotroceni Park va integra și trei clădiri de birouri, proiectate și dezvoltate conform celor mai înalte standard, având peste 81.000 mp dedicați spațiilor de birouri.

Ansamblul de birouri vizează certificarea LEED PLATINUM și urmează să fie, de asemenea, certificat WELL, cu accent pe experiența angajaților, nivelul de sănătate și fericirea acestora. Angajații vor beneficia, de asemenea, de un nivel sporit de confort datorită înălțimii libere de 3 metri în toate zonele de birouri, precum și a celor mai recente tehnologii implementate de LED-uri, HVAC și ascensoare care recuperează energie și ferestre care se deschid.


One Cotroceni Park

Despre cartier

Situat în interiorul inelului principal al capitalei, One Cotroceni Park este singura dezvoltare cu utilizare mixtă ce beneficiază de acces direct la metrou. Complexul este bine conectat cu 6 stații de metrou și mai multe linii de transport atât pentru autobuz, cât și pentru tramvai, oferind acces rapid catre centrul orașului sau catre orice altă zonă a Bucureștiului, inclusiv Aeroportul Internațional Henri Coandă, Universitatea Politehnică sau Academia Militară. Zona asigură accesul la mai multe servicii și facilități, Grădina Botanică fiind la doar 10 minute distanță, în timp ce cel mai mare centru comercial din România se află în imediata apropiere, cu numeroase opțiuni pentru cumpărături, restaurante, cinema și fitness.
Loading...