One Mamaia Nord se situează la numai câțiva pași de malul Mării Negre, în cea mai căutată zonă pentru vacanțe și distracție, înconjurat de o varietate largă de plaje si restaurante, având acces direct la plaja privată H2O.

Apartamentele îți oferă vedere frontală sau laterală către mare, iar împărțirea inteligentă a spațiului te va face să te simți în largul tău acasă. Confortul tău va fi completat de camerele cu înălțime de aproximativ 3 metri, finisaje de înaltă calitate, piatră naturală și închideri de sticlă pe terase. Mai mult, fațadele ventilate au fost gândite cu atenție pentru minimizarea zgomotului și a radiațiilor. Complexul reprezintă prima dezvoltare rezidențială din Mamaia care dispune de facilități de parcare complet subterane, stabilind astfel noi standarde în stațiune. Pentru a te simți mereu în siguranță, vei beneficia de securitate și supraveghere video permanente.

One Mamaia Nord te întâmpină cu un atrium primitor și o zonă de recepție spectaculoasă. Dezvoltarea rezidențială a fost proiectată special pentru a-ți asigura intimitatea și o rezidență de înaltă clasă. Pentru o viață fără griji, o gamă largă de servicii (precum spălătorie și curățenie) îți sunt oferite de către un concierge profesionist.

Principalele caracteristici ce contribuie la îmbunătățirea calității vieții la One Mamaia Nord includ:

  • Materiale durabile.
  • Sisteme eficiente energetic, care minimizează consumul resurselor.
  • Sisteme de instalare cu emisii reduse de poluare, care contribuie la un mediu mai curat.
  • Excelenta calitate a aerului interior, asigurându-ți un mediu de locuit plăcut și sănătos.
  • Parcare subterană pentru confort maxim.

One Mamaia Nord

Despre cartier

Situat în cea mai efervescentă și căutată zonă a stațiunii Mamaia, ansamblul One Mamaia Nord este înconjurat de o varietate largă de plaje, baruri, cluburi, restaurante, și beneficiază de acces direct la o plajă privată (plaja H2O). De asemenea, dezvoltarea asigură acces facil către centrul comercial și autostradă.
Ne găsești pe
Loading...