One Mircea Eliade face parte dintr-un complex inovator dezvoltat de One United Properties: One Floreasca City – o dezvoltare multifuncțională care implică trei componente - rezidențiale, de birouri și comerciale.

Fosta fabrică Ford de la Automatica va fi restaurată și modernizată pentru a fi transformată într-un spațiu de vânzare contemporan, One Tower este o clădire de birouri clasa A, iar One Mircea Eliade include trei blocuri rezidențiale cu apartamente exclusiviste.

Parte dintr-o comunitate mixtă, One Mircea Eliade oferă locuitorilor săi și celor care lucrează aici priveliști uimitoare, spații verzi, birouri de ultimă generație, parcare subterană, restaurante, toate limitrofe Parcului Floreasca.

Similar oricărei clădiri dezvoltate de One United Properties, această nouă dezvoltare integreaza un plan eficient din punct de vedere energetic, cu certificat verde și impact minim asupra mediului. Investiția nu vizeaza doar clădirile, ci și întreaga zonă, prin urmare infrastructura rutieră va fi îmbunătățită și vor fi create locuri de parcare pentru ca traficul să devină mai fluid.


Despre cartier

Floreasca este una dintre cele mai frumoase și vechi zone din București. În ultimii ani, întregul cartier a fost revitalizat cu multe proiecte de reconstrucție, inclusiv investiția în noi zone verzi și renovarea pieței Floreasca. Procesul de reproiectare a platformei Automatica și includerea acesteia în circuitul public va aduce beneficii atât locuitorilor, cât și vizitatorilor cartierului Floreasca.
Loading...