Fiecare proiect dezvoltat de One United Properties este construit în jurul ideii de comunitate. Conceptele One dau naștere unor comunități ample ce conturează un stil de viață premium, prin intermediul materialelor și serviciilor de calitate.

One Mircea Eliade face parte dintr-un complex mixt inovator: One Floreasca City – o dezvoltare imobiliara multifunctionala ce implica trei componente – rezidential, de birou si comercial. Situat in cartierul Floreasca, One Mircea Eliade reprezintă componenta rezidentiala ce cuprinde trei blocuri exclusiviste de apartamente cu finisaje premium, oferind vederi panoramice asupra Lacului si Parcului Floreasca.

Parte dintr-un complex multifuncțional, One Mircea Eliade oferă rezidenților săi o mare varietate de facilități integrate: restaurante, cafenele, spații verzi, loc de joacă pentru copii, birouri inovatoare, trei niveluri de parcare subterană, vederi uimitoare și apartamente exclusiviste, toate limitrofe Parcului Floreasca.

Pe o suprafață totală de teren de aproximativ 2,8 hectare, dezvoltarea are în jur de 245 de unități rezidențiale, variind de la apartamente premium cu unul până la trei dormitoare și penthouse-uri cu trei până la patru dormitoare.

One Mircea Eliade este un complex rezidențial de lux, ce oferă apartamente premium construite conform standardelor înalte, durabile și eficiente din punct de vedere energetic, îndeplinind astfel toate condițiile pentru a fi o dezvoltare rezidențială emblematică a cartierului Floreasca.


One Mircea Eliade

Despre cartier

One Mircea Eliade este amplasat în partea de nord a capitalei, în Zona Floreasca, la doar câțiva pași distanță față de parc. Dezvoltarea beneficiaza de acces rapid la toate mijloacele de transport, fiind bine conectată la liniile de autobuz, tramvai și metrou. Zona reunește toate punctele de interes importante din oraș, fiind și una dintre cele mai exclusiviste zone din nordul Bucureștiului, înconjurată atât de Parcul, cât și de Lacul Floreasca. Restaurantele, barurile, cluburile de noapte, școlile, grădinițele și centrele comerciale reprezintă doar câteva dintre atracțiile cartierului Floreasca.
Loading...