Situat pe Bulevardul Poligrafiei nr. 50 și 52-54, pe un teren de 36.869 mp, noua dezvoltare ONE va avea aproximativ 900 de unități locative, organizate în șapte turnuri. One Herastrau City va integra și o zonă comercială cu numeroase facilități și servicii pentru comunitate, precum un SPA cu sala de sport, piscină semiolimpica, restaurante, cafenele precum și mici magazine care oferă diverse servicii. Pozitionarea One Herastrau City se afla in imediata apropiere a Parcului Herastrau.

La fel ca One Mircea Eliade, One Cotroceni Park si One Herastrau Towers, One Herastrau City va fi o dezvoltare de regenerare urbana a Companiei, readucand la viata o zona situata in centrul Bucurestiului care a fost abandonata de multi ani. În conformitate cu strategia One United Properties de a investi în dezvoltări premium durabile, One Herăstrău City va beneficia, în plus, de un sistem de geo-exchange, care se numără printre cele mai eficiente din punct de vedere energetic, mai curate din punct de vedere al mediului și cele sustenabile sisteme de condiționare a spațiului disponibile, reducând semnificativ costurile de încălzire și răcire a spațiilor pentru rezidenți.


One Herăstrău City

Despre cartier

One Herastrau City va integra o zonă comercială cu numeroase facilități și servicii pentru comunitate, precum un SPA cu sala de sport, piscină semiolimpica, restaurante, cafenele precum și mici magazine care oferă diverse servicii. Pozitionarea One Herastrau City se afla in imediata apropiere a Parcului Herastrau.
Loading...