One United Properties

Despre One United Properties


One United Properties este principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidentiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București, Romania.

Fondatorii au investit in domeniul imobiliar inca din anul 2000, au dezvoltat prima lor cladire rezidentiala in 2006 iar incepand cu anul 2013 au extins marca „ONE”, concretizand astfel o afacere cu un ritm rapid de crestere. Dezvoltările de referință, calitatea, designul și sustenabilitatea reprezintă aspectele esențiale ale strategiei One United Properties, compania fiind foarte recunoscută atat local, cat si international, cu multiple premii în aceste domenii.

One United Properties s-a listat oficial la Bursa de Valori Bucuresti. Actiunile companiei au inceput sa se tranzactioneze pe Piata Principala, sub simbolul bursier ONE, pe data de 12 iulie. Astfel, compania a devenit a treia cea mai mare companie antreprenorială românească listată la Bursa de Valori București și a intrat în primele zece companii listate, in conformitate cu capitalizarea de piata IPO. În data de 20 decembrie 2021, acțiunile One United Properties au intrat în indicele FTSE Global All Cap.

Relații investitori


 

Dezvoltări imobiliare

Rezidențial

Rezidențial

Dezvoltările de referință, locațiile premium, calitatea, designul și sustenabilitatea reprezintă aspectele esențiale ale dezvoltărilor noastre rezidențiale.

Birouri

Birouri

Toate clădirile de birouri integrează un plan eficient din punct de vedere energetic, oferind un accent sporit asupra experienței, nivelului de sănătate și fericire ale angajaților.

Comercial

Comercial

Spațiile comerciale aduc valoare amplelor comunități bogate pe care le dezvoltăm, oferind astfel toate facilitățile și serviciile la doar câțiva pași distanță.

Evoluție

Dezvoltări viitoare

Dezvoltările noastre se dedică accelerării adoptării practicilor de construcție care duc la clădiri eficiente din punct de vedere energetic și sănătoase și durabile din punct de vedere ecologic. Aici poți vedea următoarea ta proprietate, fie că aceasta va fi o locuință, un spațiu comercial sau un birou.  

Toate dezvoltările →
Loading...