One United Properties

Despre One United Properties


One United Properties este cel mai important investitor și dezvoltator de proprietăți rezidențiale, mixte, comerciale și de birouri verzi din București, România. Cu un angajament ferm față de practici de construcție sigure, eficiente din punct de vedere energetic, durabile și sănătoase, compania a primit numeroase premii și recunoașteri pentru performanța sa excepțională în domeniul sustenabilității, eficienței energetice și al bunăstării. Distinsa marcă ONE este sinonimă cu calitatea, designul, comunitatea, sustenabilitatea și locațiile deosebit de dorite.

Fondată în 2007 de Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, One United Properties a devenit rapid forța dominantă în dezvoltarea de proiecte mixte în România. Scopul companiei este de a crea comunități prospere și sustenabile prin dezvoltarea de clădiri de ultimă generație, eficiente energetic și de a genera o creștere valorică durabilă pentru toate părțile interesate.

One United Properties a revitalizat zone abandonate din oraș și le-a transformat în comunități dinamice, introducând tendințe imobiliare de ultimă generație pe piața locală. Proiectele sale rezidențiale de top, inclusiv comunități exclusiviste precum One Peninsula, proiecte de înălțime mare precum One Verdi Park și proiecte mixte precum One Floreasca City și One Cotroceni Park, s-au bucurat de o reputație excelentă.

Relații investitori


 

Dezvoltări imobiliare

Rezidențial

Rezidențial

Dezvoltările de referință, locațiile premium, calitatea, designul și sustenabilitatea reprezintă aspectele esențiale ale dezvoltărilor noastre rezidențiale.

Birouri

Birouri

Toate clădirile de birouri integrează un plan eficient din punct de vedere energetic, oferind un accent sporit asupra experienței, nivelului de sănătate și fericire ale angajaților.

Comercial

Comercial

Spațiile comerciale aduc valoare amplelor comunități bogate pe care le dezvoltăm, oferind astfel toate facilitățile și serviciile la doar câțiva pași distanță.

Evoluție

Dezvoltări viitoare

Dezvoltările noastre se dedică accelerării adoptării practicilor de construcție care duc la clădiri eficiente din punct de vedere energetic și sănătoase și durabile din punct de vedere ecologic. Aici poți vedea următoarea ta proprietate, fie că aceasta va fi o locuință, un spațiu comercial sau un birou.  

Toate dezvoltările →
Loading...