Green Gala Awards 2023, eveniment organizat de Romania Green Building Council (Consiliul Român pentru Clădiri Verzi), celebrează excelența în eficiența energetică, sustenabilitatea și economia circulară în clădiri și nu numai. Acest eveniment prestigios, care anul acesta s-a desfășurat la One Tower, își propune să evidențieze cele mai bune practici și inovații din domeniul construcțiilor sustenabile.

Recunoașterea și premierea clădirilor în care muncim, trăim, învăţăm, care inspiră schimbări pozitive și care servesc drept exemple demne de urmat pentru un viitor mai verde se află pe agenda ROGBC de ani de zile. În fiecare an, sunt descoperite noi proiecte şi iniţiative care aduc valoare reală comunităţii şi mediului înconjurător.

În cadrul Galei ce a avut loc pe 26 octombrie, compania One United Properties a primit premiul pentru întreaga activitate în domeniul sustenabilității. Toate dezvoltările ONE dețin certificări superioare în sustenabilitate, eficiență energetică și wellness, iar compania a primit numeroase premii internaționale și locale. Este primul dezvoltator imobiliar din România care a primit premiul "Cea mai bună dezvoltare rezidențială durabilă din lume" la International Property Awards 2019-2020. Totodată, compania investește constanta în sisteme de ultimă generație care contribuie la eficientizarea energetică și la dezvoltarea clădirilor sustenabile, așa cum sunt sistemele geoexchange.

One United Properties este membră a Consiliului Român pentru Clădiri Verzi (ROGBC), susținând responsabilitatea și eficiența energetică. Toate dezvoltările rezidențiale ale One United Properties sunt certificate "Green Homes" de ROGBC, în timp ce toate dezvoltările de birouri dețin certificări LEED și WELL Health and Safety, care pun accent pe bunăstarea angajaților.


Loading...