Dezvoltat de One United Properties lângă Parcul Kiseleff și Bulevardul Aviatorilor, One Modrogan se conturează drept un complex rezidențial unic, de tip boutique, o emblemă a spiritului bucureștean modern, care va fi moștenit de la generație la generație.

One Modrogan reprezintă o dezvoltare specială datorită amplasării sale, pe aleea Modrogan 1A, într-o zonă excepțională, chiar în centrul Bucureștiului, o zonă infuzată cu valori istorice, unde orice clădire reprezintă un adevărat patrimoniu cultural. Dezvoltatorul va acorda o atenție specială integrării noului complex în specificul acestui cartier verde și extrem de liniștit. Clădirile rezidențiale dezvoltate în zone unice, cum ar fi aleea Modrogan, sunt extrem de rare.

One Modrogan este o dezvoltare unică, deoarece terenul într-o astfel de zonă este rar disponibil, complexul rezidențial fiind conturat ca o adevărată referință culturală și ca un simbol arhitectural al Bucureștiului modern.

Un apartament la One Modrogan va fi un adevărat patrimoniu familial, deoarece nu este doar un spațiu de locuit, ci un întreg concept cultural al unei zone emblematice a Bucureștiului. Conceptul arhitectural al complexului rezidențial este realizat de biroul de arhitectură DD Design Studio, în colaborare cu biroul de arhitectură X Architecture & Engineering.


Despre cartier

One Modrogan este situat pe aleea Modrogan 1A, într-o zonă excepțională, chiar în centrul Bucureștiului, o zonă cu valori istorice, unde orice clădire reprezintă un adevărat patrimoniu cultural. One Modrogan este aproape de centrul orașului, fiind înconjurat de cele mai bune servicii pe care Bucureștiul le oferă. De asemenea, beneficiază de faptul că are aeroportul în apropiere și este bine deservit de facilități precum stație de metrou aflată în apropiere, autobuz și o distanță de mers pe jos față de Piața Victoriei.
Loading...