Dezvoltarile One United Properties au propriul lor design estetic unic, oferind stiluri de viață aspiraționale în comunități prospere, concentrându-se astfel pe cele mai înalte standarde de lux și confort.

Amplasat la doar câteva minute de parc, lângă Parcul Kiseleff și Bulevardul Aviatorilor, One Modrogan este un complex rezidențial unic, de tip boutique, o emblemă a spiritului bucureștean modern, care va fi moștenit de la generație la generație. One Modrogan reprezintă o dezvoltare specială datorită locației sale, pe aleea Modrogan 1A, într-o zonă excepțională, chiar în centrul Bucureștiului, o zonă infuzată cu valori istorice, unde orice clădire reprezintă un adevărat patrimoniu cultural. Dezvoltatorul va acorda o atenție specială integrării noului complex în specificul acestui cartier verde și extrem de liniștit. Clădirile rezidențiale dezvoltate în zone unice precum aleea Modrogan, sunt extrem de rare.

Pe o suprafață totală de teren de aproximativ 4200 mp, One Modrogan va avea trei blocuri rezidențiale cu aproximativ 45 de apartamente premium, variind de la unități locative cu unul până la trei dormitoare la duplexuri cu grădină sau penthouse-uri moderne.

Un apartament la One Modrogan va fi un adevărat patrimoniu familial, deoarece nu va fi doar un spațiu de locuit, ci un întreg concept cultural al unei zone emblematice a Bucureștiului, fiind conturat ca o adevărată referință culturală și ca un simbol arhitectural al Bucureștiului modern.

Conceptul arhitectural al complexului rezidențial este realizat de biroul de arhitectură DD Design Studio, în colaborare cu biroul de arhitectură X Architecture & Engineering.


One Modrogan

Despre cartier

One Modrogan este situat pe aleea Modrogan 1A, într-o zonă excepțională, chiar în centrul Bucureștiului, o zonă cu valori istorice, unde orice clădire reprezintă un adevărat patrimoniu cultural. One Modrogan este aproape de centrul orașului, fiind înconjurat de cele mai bune servicii pe care Bucureștiul le oferă. De asemenea, beneficiază de faptul că are aeroportul în apropiere și este bine deservit de facilități precum stație de metrou aflată în apropiere, autobuz și o distanță de mers pe jos față de Piața Victoriei.
Loading...