One Herăstrău Towers continuă Trilogia One Herastrau cu 2 turnuri concepute să ofere o vedere panoramică asupra lacului Herăstrău și a zonei de nord a orașului. Este un complex mixt care include atât unități rezidențiale și de birouri, cât și unități comerciale.

One Herăstrău Towers reprezintă un avantaj nu numai pentru viitorii chiriași, ci și pentru întreaga comunitate și pentru mediu. Construcția este menită să fie un upgrade pentru întreaga zonă, în timp ce magazinele și serviciile disponibile la parter și la primul etaj al clădirii deservesc atât rezidenților, cât și celor care își desfășoară activitatea în zonă sau pur și simplu sunt în trecere.

One Herăstrău Towers beneficiază de un design contemporan elegant, cu finisaje de înaltă calitate și materiale durabile. Complexul constă in trei zone: baza clădirii și cele două turnuri. Baza clădirii oferă 5.000 de metri pătrați dedicati spațiilor comerciale și de birouri, lucru care încorporează construcția în peisajul urban. Zona este animată de o promenadă comercială, flancată de fațada de sticlă de 8 metri înălțime.


Despre cartier

Zona Herastrau beneficiază de un acces rapid la toate mijloacele de transport și adună într-un singur loc toate punctele importante de interes din oraș, fiind de asemenea una dintre cele mai exclusiviste zone din partea de nord a Bucureștiului, înconjurată de Parcul și Lacul Herăstrău. Restaurantele, barurile, cluburile de noapte, școlile și centrele comerciale reprezintă doar câteva dintre atracțiile cartierului Herăstrău.
Loading...