Dezvoltat de One United Properties în cartierul Floreasca, într-o zonă exclusivistă, liniștită și verde, One Peninsula definește un stil de viață nou, fiind o premieră pe piața imobiliară.

Este primul club rezidențial din București cu sistem de pompe de căldură geotermale și, de asemenea, cel mai exclusivist complex din București.

Situat pe strada Navigatorilor 15, complexul rezidențial One Peninsula se bucură de toate avantajele cartierului Floreasca, oferind locuitorilor săi vederi frumoase asupra lacului Floreasca, dar și liniștea și intimitatea specifice zonelor din afara orașelor, chiar în inima Capitalei.


One Peninsula

Despre cartier

Floreasca este un cartier rafinat situat în partea de nord a Bucureștiului. Oferă multe zone verzi și, ca și alte zone din sectorul 1, este mai puțin aglomerat ca alte zone ale Bucureștiului. Zona este bine deservită de facilități de transport public, cu stații de autobuz adiacente proprietății. Locația este deservită de toate tipurile de servicii și facilități având Promenada Mall la doar 10 minute de mers pe jos. Proprietatea se bucură de un acces ușor la Aeroportul Otopeni. În imediata apropiere a dezvoltării există o gamă largă de restaurante, precum și hoteluri.
Loading...