One United Properties este unul dintre cei mai mari si mai de succes dezvoltari ecologici in domeniul imobiliar rezidential, mixt si pentru birouri din Romania.

Fondatorii au investit in domeniul imobiliar inca din anul 2000, au dezvoltat prima lor cladire rezidentiala in 2006 iar incepand cu anul 2013 au extins marca „ONE”, concretizand astfel o afacere cu un ritm rapid de crestere. Dezvoltările de referință, calitatea, designul și sustenabilitatea reprezintă aspectele esențiale ale strategiei One United Properties, compania fiind foarte recunoscută atat local, cat si international, cu multiple premii în aceste domenii.

One United Properties s-a listat oficial la Bursa de Valori Bucuresti. Actiunile companiei au inceput sa se tranzactioneze pe Piata Principala, sub simbolul bursier ONE, pe data de 12 iulie. Astfel, compania a devenit a treia cea mai mare companie antreprenorială românească listată la Bursa de Valori București și a intrat în primele zece companii listate, in conformitate cu capitalizarea de piata IPO.

One United Properties are mai multe dezvoltări rezidențiale de înaltă calitate finalizate, în construcție și în pipeline pe termen mediu din București - dezvoltări exclusiviste precum One Mircea Eliade, One Peninsula, One Modrogan.

One Office Division are în portofoliu urmatoarele dezvoltări: One Tower - parte a complexului multifuncțional One Floreasca City, One North Gate business park, One Victoriei Center și One Herastrau Office și în construcție: One Cotroceni Park.

Brandul a crescut organic și a continuat să aducă ceva nou pe piață, transformând zonele abandonate ale orașului în locuri vii, spații de birouri și spații comerciale active și pline de viață pe harta Bucureștiului. În cele mai dificile vremuri, One a continuat să prospere și să-și desfășoare planurile până la capăt.

One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din România care a fost premiat la nivel internațional, fiind beneficiarul premiului pentru cea mai bună dezvoltare rezidențială durabilă la International Property Awards 2019-2020; Leadership, dezvoltare de reședințe și birouri: @HOF Awards CEE, EuropaProperty SEE, Gala Revistei imobiliare, CIJ Awards, Forbes Green Awards, ROGBC Awards, Forbes Office Buildings Gala.

One United Properties are un parteneriat strategic cu o companie de design interior: Lemon Interior Design - o companie multi-premiată cu sediul în București, România. Lemon a primit numeroase premii precum: „Best Bathroom Design for Romania with Skyline” la European Property Awards 2019, „Best Interior Design Apartment for Romania with Lake Loft”, „Visionary Design” la Casa de Lux Awards Gala, „Best Design for Living Space”în 2014 la Gala ELLE Decoration Design Awards, Forbes Life Awards, ZF Premium Interior Design Award, Real Estate Magazine Gala Awards, Forbes Cool Brands.

One United Properties are un studio de arhitectură și capabilități de inginerie: X Architecture & Engineering - beneficiarul a 2 premii pentru România la International Property Awards.

One United Properties este membru al AmCham și al Green Building Council România, UN Global Compact, AREI, ARIR și CONAF.


Loading...