Explorează One North Lofts, o nouă fuziune de culoare, texturi și design. 

Un mix contemporan, unde elemente de design, înălțimea apartamentelor și spațiile pentru relaxare conturează un ambient unic. Descoperă cele 137 de unități rezidențiale, 230 de spații de parcare și 2 zone comerciale, concepute pentru a depăși cele mai înalte așteptări.

Apartamentele spectaculoase variază de la design modern de garsoniere până la case elegante de familie cu trei dormitoare, concepute pentru a depăși cele mai înalte așteptări. Aici converg glamour-ul, cultura și viața rafinată.


One North Lofts

Despre cartier

Poziționat într-un cartier viu, One North Lofts conectează un centru activ de unități rezidențiale, clădiri de birouri, spații comerciale și activități de stil de viață, cum ar fi Pipera Plaza, Promenada Mall, centru de echitație, restaurante și multe altele. Zona are cea mai spectaculoasă creștere din București, aproape de autostradă, oferă legături excelente de transport și acces rapid la aeroport. Clădirile de birouri și spațiile comerciale creează o comunitate exclusivă, aspirând la unități rezidențiale premium.
Loading...