One Tower este unul dintre cele 4 turnuri din complexul multifunctional One Floreasca City. Clădirile sunt proiectate să funcționeze independent, având o curte si acces comun.

One Tower este o cladire de birouri de 16 etaje, cu o suprafață totală de 23.750 mp, construită prin intermediul celor mai noi tehnologii. Proprietatea beneficiază de o formă regulată, permițând cea mai bună utilizare a luminii naturale, precum și o planificare eficientă a spațiului. Clădirea de birouri de clasă A oferă o vedere unică asupra zonelor verzi din împrejurimi.

One Tower este pre-certificat pentru obținerea premiului v4 LEED Platinum US Green Building Council Award, unul dintre cele mai mari ratinguri pentru performanța si impactul asupra mediului. Cele mai recente îmbunătățiri ale LEED v4, concepute pentru a fi flexibile și pentru a îmbunătăți experiența generală a clădirii, se bazează pe materiale, performanță, rețele inteligente și eficiența apei.


One Tower

Despre cartier

Vă invităm să descoperiți una dintre cele mai bune locații din Capitala României: la doar 10 minute distanță de mers pe jos față de stația de metrou Aviatorilor, într-o zonă liniștită, înconjurată de Parcul si Lacul Floreasca, oferind vederi uimitoare asupra Bucureștiului. Vă aflați în cartierul central de afaceri al orașului, la doar cinci minute distanță cu mașina față de Piața Victoriei. Aceasta este cea mai la modă zonă din București, situată strategic pe Calea Floreasca, în centrul afacerilor, al politicii și divertismentului.
Loading...