One Charles de Gaulle este o dezvoltare rezidențială exclusivistă situată în cartierul Primaverii, la două minute de Parcul Herăstrău.

Arhitectura contemporană excepțională se combină cu designul elegant de interior pentru a oferi un complex rezidențial cu adevărat unic. Pe lângă locația sa istorică, arhitectura de top și materialele premium, dezvoltarea este, de asemenea, un exemplu de clădire ecologică cu eficiență energetică superioară.

One Charles de Gaulle a primit certificarea „Green Homes” de la Consiliul Român pentru Clădiri Verzi și, cu atât mai mult, a fost prezentat și apreciat de Comisia Europeană drept un model de bune practici.

One Charles de Gaulle reprezintă un punct de reper al orașului și probabil cel mai exclusivist loc pentru a locui în București și România. Complexul oferă unități locative distribuite în două clădiri, dispunând și de un subsol, spații tehnice și zone comune. One Charles de Gaulle are un design interior spectaculos creat de Lemon Interior Design.


One Charles de Gaulle

Despre cartier

Cartierul Primăverii reprezintă zona cea mai exclusivistă din București. Elegant, elitist și eclectic prin arhitectură, Primăverii este înconjurat de parcuri, lacuri și centre de afaceri. Este o zonă rezidențială protejată, cu echilibru între facilități și design. Parcul și Lacul Herăstrău sunt la doar câteva minute distanță față de proiectul rezidențial One Charles de Gaulle.
Loading...