Spectaculoasa dezvoltare imobiliară se învecinează cu Parcul Regele Mihai (fostul Herăstrău), cel mai mare parc urban din România.

Cu o suprafață de 110ha care include Lacul Herăstrău de 74ha, e locul perfect pentru alergarea ta de dimineață sau plimbările în natură cu familia.

Clădirea de 12 etaje cu design remarcabil, recepțiile impresionante, apartamentele exclusiviste, spațiile comerciale și parcările subterane și exterioare îți vor asigura tot confortul necesar unui stil de viață vibrant.

Designul contemporan elegant și finisajele de înaltă calitate se împletesc cu grija noastră pentru natură. Astfel, tu vei locui într-un complex superb care-ți oferă avantajele clădirilor verzi:

  • Materiale durabile;
  • Eficiență energetică;
  • Sisteme de instalare cu poluare scăzută;
  • Calitate excelentă a mediului interior.

One Herastrau Vista

Despre cartier

Printre atracțiile acestui domeniu exclusivist se numără Satul Francez, Lacul Herăstrău și Parcul Regele Mihai I, Hotelul Ramada, plus multe restaurante de elită pe drumul principal și pe lac. Accesul rapid la școlile internaționale și centrele de birouri comerciale din Pipera reprezintă, de asemenea, un atu. Saloane moderne de înfrumusețare și săli de fitness sunt disponibile în imediata apropiere. Distanța până în centrul orașului este una foarte scurtă, 5 minute față de Piața Charles de Gaulle, iar conexiunea cu Aeroportul Internațional Henri Coandă este, de asemenea, rapidă și ușoară.
Loading...