Dezvoltarea este situată la câțiva pași distanță față de Parcul Regele Mihai I, fostul Parc Herăstrău, unul dintre cele mai mari parcuri din partea de nord a Bucureștiului. One Herastrau Vista beneficiază de apartamente, spații comerciale și parcări subterane și exterioare într-o clădire proiectată spectaculos.

Acest complex de apartamente va beneficia de un design contemporan elegant, cu finisaje de înaltă calitate, beneficiind de avantajele clădirilor verzi:

  • Materiale durabile;

  • Eficiență energetică;

  • Sisteme de instalare cu poluare scăzută;

  • Calitate excelentă a mediului interior.


One Herastrau Vista

Despre cartier

Printre atracțiile acestui domeniu exclusivist se numără Satul Francez, Lacul Herăstrău și Parcul Regele Mihai I, Hotelul Ramada, plus multe restaurante de elită pe drumul principal și pe lac. Accesul rapid la școlile internaționale și centrele de birouri comerciale din Pipera reprezintă, de asemenea, un atu. Saloane moderne de înfrumusețare și săli de fitness sunt disponibile în imediata apropiere. Distanța până în centrul orașului este una foarte scurtă, 5 minute față de Piața Charles de Gaulle, iar conexiunea cu Aeroportul Internațional Henri Coandă este, de asemenea, rapidă și ușoară.
Loading...