Vă prezentăm One Lake Club: un ansamblu rezidențial conceput pentru un stil de viață modern, care îmbină apartamentele contemporane cu o gamă bogată de facilități integrate. Amplasat lângă malul lacului, acest complex este format din șapte clădiri rezidențiale, completate de spații comerciale și o varietate mare de servicii disponibile la parter.

One Lake Club oferă o experiență premium pe malul lacului, cu apartamente spațioase care oferă priveliști deosebite. Sustenabilitatea stă la baza principiilor noastre, asigurând că locuitorii se pot bucura de confort și un stil de viață eco-friendly. Abordând un design inovator, complexul prezintă o varietate largă de servicii integrate: spații verzi, piscină, sală de fitness și multe altele.

Dezvoltarea va beneficia de avantaje considerabile prin utilizarea pompelor de căldură geotermale, cele mai avansate surse de energie. Aceste soluții se evidențiază prin funcționarea lor fără emisii, deoarece nu produc dioxid de carbon, monoxid de carbon sau alte gaze cu efect de seră care contribuie la poluarea aerului. Mai mult, designul lor eficient elimină necesitatea consumului semnificativ de combustibil, cum ar fi gazul, uleiul, propanul sau cărbunele, rezultând costuri de operare mai reduse și o amprentă ecologică semnificativ redusă. Astfel, locuitorii vor beneficia nu doar de costuri reduse pentru încălzire și răcire în comparație cu metodele tradiționale, ci și de avantajul adăugat al autonomiei în consum pe termen lung, cu costuri previzibile.

Adoptă un stil de viață care armonizează modernitatea, confortul și comoditatea într-un singur pachet. Bine ai venit într-o lume unde fiecare moment este o experiență. Bine ai venit la One Lake Club!

Principalele caracteristici ce contribuie la îmbunătățirea calității vieții la One Lake Club includ:

  • Materiale durabile.
  • Sisteme eficiente energetic, care minimizează consumul resurselor.
  • Sisteme de instalare cu emisii reduse de poluare, care contribuie la un mediu mai curat.
  • Parcare subterană pentru confort maxim.

One Lake Club

Despre cartier

One Lake Club beneficiază de o locație strategică, cu acces rapid la o varietate mare de servicii și facilități. Amplasat în apropiere de Promenada Mall și cartierul Floreasca, rezidenții se vor bucura de diverse facilități precum: restaurante, cafenele, săli de fitness și multe altele. Avand toate aceste facilitati la o distanță scurtă, One Lake Club asigură că fiecare aspect al vieții urbane moderne este la îndemână. Ansamblul beneficiază de apropierea de metrou, oferind locuitorilor acces rapid către diferite puncte de interes din întregul oraș.
Loading...