One Cotroceni Park este o dezvoltare multifuncționala destinată să găzduiască o comunitate de oameni care trăiesc și lucrează împreună.

Aceasta dezvoltare mixta va concentra într-un singur concept o varietate mare de facilități și beneficii, in cadrul unei locatii strategice.

Complexul va beneficia de: zone verzi, piste de alergare în aer liber, pisicină, restaurante, cafenele, baruri, diverse magazine, cinema, farmacie, servicii de curățătorie / spălătorie, birouri dinamice, apartamente de locuit exclusiviste, facilități educaționale.

Abordarea strategică a One United Properties este de a revitaliza zonele industriale vechi, transformându-le în proiecte cu utilizare mixtă cu beneficii multiple precum One Cotroceni Park.

Încă de la început, One United Properties a continuat să inoveze prin practicile sale de construcție pentru cladiri eficiente din punct de vedere energetic și sănătoase și durabile din punct de vedere al mediului, fiind recunoscute cu multiple premii pentru arhitectură, proiectare, dezvoltare, durabilitate și mediu. Astfel, se dezvolta One Cotroceni Park – o comunitate în care toți rezidentii/chiriașii au acces prioritar la o mulțime de beneficii.

Dezvoltarea rezidențială beneficiază de trei parcări subterane, spații comerciale la parter, birouri mici la primul etaj, apartamente cu grădină la etajul al doilea și penthouse-uri la etajele superioare.

Pe langa partea rezidentiala, One Cotroceni Park dispune si de un spațiu de birouri în formă de L, unde oaspeții norocoși de la etajele superioare se pot bucura de adevărate grădini pe acoperiș.

Ansamblul de birouri vizează certificarea LEED PLATINUM și urmează să fie, de asemenea, certificat WELL, cu accent pe experiența angajaților, nivelul de sănătate și fericirea acestora. Angajații vor beneficia, de asemenea, de un nivel sporit de confort datorită înălțimii libere de 3 metri în toate zonele de birouri, precum și a celor mai recente tehnologii implementate de LED-uri, HVAC și ascensoare care recuperează energie și ferestre care se deschid.


Despre cartier

Poziționarea centrală oferă acces ușor către oraș, Piața Unirii, Victoriei și Aeroportul Internațional Henri Coandă, având multiple facilități de transport public pentru angajați.
Loading...